150PCS Spájky, Tesnenie Drôt Konektory Auta Zmršťovacej Zadok Konektory Nepremokavé a Izolované Elektrické Drôty Terminály Nepremokavé

€12.77

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[Jednoduché, ako Môže Byť]Pomocou tejto spájky, držiak je hračka.Len tepelné vodiče konektorov a zmraštiteľná hadica s teplovzdušné pištole!Profesionáli a amatéri podobne dokáže v zlomku sekundy.

[Farebne]Nikdy nesiahajte na zlý kus znova.Farba kódovací systém kategorizuje jednotlivé ks podľa dĺžky a priemeru, robiť svoju prácu, že oveľa jednoduchšie.

[Navrhnuté pre Odolnosť]vysokú kvalitu polymér zmenší rýchlo, poskytuje vynikajúcu izoláciu a je 100% vodotesný.Každý kus bude outlast opakované opotrebenie bez pošmyknutia alebo trhaniu.

[Nekonečné Možnosti]Vodič súprava je skvelé pre širokú škálu elektrických opravy.Je to potrebné pre dátové linky ochrany, automotive, marine a vonkajšie aplikácie.

AKO POUŽÍVAŤ:

Vybrať správnu veľkosť konektor pre vodičov, vyzliekol vodičov.

Vložte vyzliekol vodičmi do konektora.

Aplikovať teplo rovnomerne na konektor 2, končí sa prvý do rúrky sa stiahnu a lepidlo tokov, potom priebežne aplikovať teplo rovnomerne, kým spájky, rukáv topiť a tesnenia.

Poznámka:

Pre najlepšie výsledky, použite, prosím, teplovzdušné pištole a otočte konektor na naneste rovnomerne teplo.

Prosím, zvýšenie teploty od nízkej po vysokú postupne pri používaní teplovzdušné pištole tepla drôtu konektor.

Prosím, nastavenie vysokej teploty na začiatku, alebo na povrchu konektor bude viac, vyhrievané, ktoré budú viesť k trubice topiť, zatiaľ čo spájky krúžok stále nie topiť.

Udržať teplovzdušné pištole na správnu vzdialenosť.Nemusíte dostať príliš blízko.

Zmršťovanie pomer 2:1

Minimálne zmršťovacia teplota: 80°C

Minimálna teplota pre spájkovanie topiť: 138°C

Prevádzková teplota :-55℃ - 125℃

Nepremokavé Trieda: IP 67

Materiál:Kov + plast

Farba:Červená, modrá, biela, žltá

Obsah Balenia:

150 * vodotesný shrink-wrap krúžok terminály (50 x červená zmenšiť konektor AWG: 22-18, 50 x modrá zmenšiť konektor AWG: 16-14, 40 x biela zmenšiť konektor AWG: 26-24, 10x žltá zmenšiť spojenie AWG: 12-10)

1 *plastový box

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty