Diamond Blokov EVA Pena Loď Podlahy, Protišmykové Rohože, Morské Podlaha Koberec pre Jachty, 955 X 21.65 v, 5 mm

€50.82 €54.06

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí - Unisex

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis

Môžete sa Cítiť Trochu v Rozpakoch a Obáva sa, Ako Klzké Pri Chôdzi na Palube Lode.Pozrite sa na Náš protišmykové Rohože.Je Vyrobená z High-kvalitné Eva, Mäkké, Non-jedovaté, s Dobrou Tepelnou izoláciou a Pružnosť, ktoré Vám poskytnú Pohodlné Skúsenosti.Jeho Štýlový Vzhľad Bude Žiarivý Dekoráciu na Vašej terase.

Špecifikácie

Farba: Čierna

Štýl: Moderné

Tvar: Obdĺžnik

Materiál: Eva

Hrúbka: 5mm/0.2 v

Veľkosť produktu: 230*55 cm/90.55*21.65 v

Veľkosť balenia: 73*15*15 cm/28.74*5.9*5.9 v

Brutto Hmotnosť: 1,8 kg/3.97 Lbs

Podrobnosti

Premyslené Drážky: Groove Dizajn Môže Zvýšiť Trenia pre Dobré protišmykové Výkon, Poskytujú Výnimočné Pohodlie a Dobrý odvod vody.

Veľkosť: Veľkosť Tejto protišmykové Rohože (90.55*21.65 Palcov) Môže zahŕňať Veľké Povrchu Lode, aby vyhovoval Vašim Potrebám.

Silné Lepidlo: Môže Pevne Držať na Zem a Uľahčiť vám Montáž Bez Pádu.

Aplikácia

Je Vhodný pre Loď Podlaha, Ryby Lode, Kajak Podlaha, Jachty, Surfové, Sup Pádlo Dosky, Skimboards, Rv Podlahy, Schody, Pontóny, Skateboardy, Kanoe, Záhrada Podlahy, Bazén, Podlahy, Atď.

Ako Nainštalovať

Prosím, Utierať Podlahu s Acetón alebo Alkoholu (Odstrániť Vosk alebo Prach na Podlahe Povrchu), a To Môže Byť Inštalovaný Keď je Suchá.

Prosím vložte Tento Mat na Podlahe a Opraviť v Mieste s Polohovým alebo Maskovanie Papier(Nie je Súčasťou).Potvrďte prosím Presnú Polohu Inštalácie.

Po Stanovení Polohy, vyberte obojstrannú Lepiacu z Ľubovoľného Rohu, Opraviť Tento Bod, a Utrite alebo Odstrániť Známky chcete spustiť Inštaláciu.

Inštalácia Je Dokončená.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty