Motor Zvýšiť Až Formula Super Koncentrovaný Olej Injektor Cleaner Znižuje Oxid Build-Up Predlžuje Životnosť Auto Alebo Kamión Zlepšenie

€4.50 €6.43

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Objem - 50ML
  • Položka Hmotnosť - 60g
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Olej Systém Čistiace Prostriedky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Tento produkt je multi-funkčné automobilového oleja prísada vyvinuté pre automobilový olej.Pro-spaľovania a čistenia molekuly nachádzajúce sa v produkte, môže súčasne podporiť úplné spaľovanie oleja a čistý olej okruhu, čím sa zlepší výkon, čistenie uhlíkové usadeniny, čistenie oleja okruhu a vplyv úspora oleja.

Pokyny:

1. Pred hmôt, najprv vyplniť tento produkt do nádrže a potom pridajte olej.

2. Každá fľaša môže byť vymenený za 45-75L oleja, a odporúča sa používať ho raz každých 1000 kilometrov.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Skladujte na chladnom mieste, chráňte pred ohňom a zdrojmi tepla.

.2 Prosím, použite ju raz po otvorení, prosím, majte ju mimo dosahu detí.

Špecifikácia:

Názov: Benzín Injektor Cleaner

Čas použiteľnosti: 3 roky

Kapacita: 50 ML

Účinnosť: podporu spaľovania, šetrenie energie, vyvíjať výfukových plynov benzínových a vyčistiť olej obvody

Balenie Zoznam:

Benzín Injektor Cleaner x 1

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne odchýlky vo veľkosti vzhľadom na ručné meranie a osvetlenie vo fotografii môže viesť k rozdielom vo farbe, ako v reálnom živote.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Menej Hluku] vyzýva Olej System Cleaner účinne zlepšuje problém nadmernej emisie výfukových plynov a celé auto začína jitter, tiež zníženie hluku motora.

2.【Antikoróznych Produkt] vyzýva môže účinne zabrániť korózii ropovodu a vozidlo olej systému.Olej Injektor Cleaner chráni a predlžuje životnosť motora.

3.【Odstraňovanie Oxidu] vyzýva uhlíka v motorový systém bude postupne odstránené, ktoré zlepšia motora výkon a znížiť poškodenie motora.

4.【Uložiť Oleja] vyzýva Pridať Fľaškové Injektor Olej System Cleaner, diesel, aby to úplne rozloží, a znížiť spotrebu ropy.To môže tiež znížiť náklady a ušetriť váš čas.

5.【Dobrú Ochranu] vyzýva ju Pridať do vášho vozidla pravidelne, ak vyplníte vašu benzínové nádrže.Tento Olej Injektor Čistič môže znížiť rýchlosť olejové čerpadlo starnutia a predĺženie životnosti vozidla.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty