3 Veľkosť Balenia Prenosných Mikrovlákna Cestovné Uteráky Taška Rýchloschnúci Uterák Nastaviť Solid Farba Obojstranný Velvet Športové Uterák

€15.31 €22.50

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Polyester / Bavlna

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

3 Veľkosť Balenia Prenosných Mikrovlákna Cestovné Uteráky Taška rýchloschnúci Uterák Nastaviť Solid Farba Obojstranný Velvet Športové Uterák 3 Veľkosti Balenia Prenosných Mikrovlákna Cestovné Uteráky Taška rýchloschnúci Uterák Nastaviť Solid Farba Obojstranný Velvet Športové Uterák KOMPAKTNÝ DIZAJN - Tento športový uterák set je packable pre telocvični, pláž, a všade tam, kde ich potrebujete.Môžu byť ľahko kondenzovaných vo veľkosti menšej ako camping uterák rovnakej veľkosti.

RÝCHLE SUŠENIE - z vlákien, ktoré sú oveľa tenšie než štandardné mikrovlákna, uterák, naše rýchle suché uteráky majú 4x toľko plocha, čo im umožňuje absorbovať viac vody a suchý až 3x tak rýchlo.

VIACÚČELOVÝ - Každý set obsahuje 3 ľahké cestovanie uteráky vo veľkostiach 40x40cm, 40x80cm, a 80x160cm.Použiť ich ako plávať uteráky suché off, posilňovňa uteráky počas cvičenia, alebo malé uteráky na dovolenku.

VYSOKÁ KVALITA - Každý mikrovlákna cestovanie uterák je vyrobený s premium materiál, ktorý zdieľa rovnaké vlastnosti, ako je hladký satén.Sú tiež super savá, odolné voči zápach, a nebudete cítiť po zaschnutí.

SOFT - Ak hľadáte packable pláž uterák alebo plávať uterák, daj to jedna ísť!Má protišmykový povrch a extra plyšové mikrovlákna, ktorá je oh-tak-jemnú na tvár, telo a pleť.

Farba:modrá

Materiál:vlákno

Obsah Balenia:

3 x Uterák

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty