Ponorné Vib 16G34G Long-Range Luya Návnadu Pevného Návnadu ze mino Čerstvej Vody Nafúkaný Úst Basy Bionic Simulované Návnadu Výstroj

€4.45 €6.54

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Kategória - Striebro Kapor & Bighead Kapor Návnada
  • Poloha - Oceán, Pláž, Rybolov

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1. Silný long-range výkon: ponorených VIB long-range Luya návnadu prijíma dve špecifikácie: 16 g a 34 g, ktoré možno ľahko dosiahnuť dlhé vzdialenosti, hádzanie, umožňuje dosiahnuť ďalej rybárske dôvody a nájsť bohatší rybársky háčik.

2. Realistické biomimetic dizajn: Tento pevný návnadu prijíma jemné biomimetic dizajn, s-tvar a farbu, ktorá je veľmi podobná tilapia, a má silné pokušenie, ktoré môžu vzbudiť nadšenie a útok túžba rýb školy.

3. Ponorné dizajn: Táto návnada môžete rýchlo klesať na dno vody a je vhodný pre použitie v sladkej vode prostredia.Po návnadu klesne na spodnej vody, je možné lepšie napodobniť plávanie trajektórie skutočné ryby a zvýšiť úspešnosť rybolovu.

4. Odolný a robustný: výrobok je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré majú vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu a trvanlivosť.To vydrží dlhodobé používanie a rôzne výzvy vo vodnom prostredí, zabezpečenie toho, že si môžete vychutnať kvalitné rybárske zážitok na dlhú dobu.

5. Viacero Metód Rybolovu sa Pouţiť: Tento biomimetic návnady je vhodný pre rôzne rybolovné metódy, ako hádzať, ťahať, atď., umožňuje vybrať vhodné rybolovné metódy v rôznych rybárske scény, zlepšenie šance a úspešnosť rybolovu.

Špecifikácie:

Kategória Produktov: Equinox

Voda prírody: ponorné

Lure forma:Falošný návnadu/bionic návnada

Farba:Ako na obrázku)

Miesto Pôvodu:Čína

Hmotnosť:16 g/34 g

Dĺžka:70 mm/90 mm

Balenie: pp sáčok + obal

Balenie Obsahuje:

Ryba návnady * 1

Poznámky:

1. Nechajte 1-2 cm chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty