Prst Závlačky Zlomený Prst Vyvrtnutie Kĺbu Imobilizácia Zlomenín Úľavu Od Bolesti Prst Podpory Ortézy Palec Chránič Camel Toe Starostlivosť

€2.79 €4.11

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Názov Značky - Jiauting

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

1. Prst stabilizácia podporu závlačky je vyrobené z kvalitného polyesterového kompozitu plátno, ktoré je pohodlné a mäkké na nosenie.Priedušný, odolný materiál, pomáha zmierniť bolesti pri zmierňovaní prst nepohodlie.

2. Jedinečne navrhnutý prst chránič môžu byť použité na prsty, ktoré je vhodnejšie použiť.Tento polstrované tkanina obväz môže byť použitý ako odnímateľný, umývateľný rovnátka alebo závlačky na zmiernenie bolesti počas prst zlomenina uzdravenie.

3. Keď je váš prst je zranený, náš produkt môže ľahko zabaliť vaše zranený prst, minimalizovať pohyb a účinne podporujú hojenie, pomáhajú chrániť váš prst z sekundárnu traumu.

4. Jednoduché použitie: Kladivo prst zábaly okolo jeden prst a zábaly okolo druhej.Jednoduché jednoručné aplikácie.Nastaviteľné popruhy na nosenie väčšina prst veľkosti.Raz to zostane v mieste, budete mať pohodlné podporu a .

5. Keď je váš prst je zranený, naše produkty môžete ľahko zabaliť zranený prst, minimalizovať pohyb a účinne podporujú hojenie, čím pomáha chrániť váš prst z sekundárnu traumu.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality

Názov Položky:Prst Corrector

Materiál:Hubky ,hliníkovej zliatiny

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Veľkosť:10 cm/3.9 v*11 cm/4.3 v

Balenie obsahuje:

1 * Prst Corrector

1 * Hliníkový pás

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty