Objektív Box 158 Kovové Skúšania Čína Oftalmologické Prístroje Optické Nástroj Nastaviť Prípade Optometry Kovové Rim Hliník

€181.78 €183.61

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • DIY Dodávky - Tesárstvo
  • Druh - TLS-158
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Optometria skrinka TLS-158(nemusia zahŕňať Skúšanie Rám) Názov Výrobku Skúšobné Šošovky Nastaviť Číslo Modelu TLS-158

Špecifikácia Oblasti Objektív 100 Kusov (Konvexný) 50 kusov; Konkávne 50 kusov) ±0.25~±12.00 D Valca Objektívu 48 Kusov (Konvexný), 24 ks; Konkávne 24 kusov)

±0.25~±4.00 D Prism, Objektív 4 Kusy Príslušenstva Šošovky 6 Kusov Prípade 560*285*90 mm Hmotnosť 4,5 kg Balenie Prípade Hliníka (Prispôsobiteľný) Klinické Aplikácie Lomu vyšetrenie ľudských očí

FAQ

VYHLÁSENIE:

1. Čas dodania je 4 do 10 dní po prijatí vašej platby, podľa Davidromanak.sk doprava, Ak máte iné potreby, prosím, kontaktujte us.by našich predajcov Spôsob dopravy.

2. Budeme celý test všetky produkty pred poslať von a použite najlepšie obalových materiálov, aby zabezpečili, že pri prevzatí tovaru je v dobrom stave.

PLATBY:

1. Mohli ste uskutočniť platbu Kreditnou Kartou podľa Davidromanak.sk Escrow.

2. Pri úhrade pomocou Viazaný, vaše peniaze sú bezpečne uložené vo vašom účte.Peniaze sa uvoľňuje nám po potvrdení dodania.

3. Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, ak nejaké problémy s platbou.

DOPRAVA:

1. Uveďte prosím správne dodacia adresa a psč.

2. Ak máte nejaké špeciálne požiadavky, prosím, povedzte mi, keď umiestnite objednávku.

3. Všetky Napätie sa hodí pre kupujúceho krajiny štandard, ak máte špeciálnu požiadavku.

ZÁRUČNÝ SERVIS:

1. Ponúkame vám 1 rok záruka a 18 mesiacov záruka pre niektoré zariadenia.

2. Máme náhradné diely pre všetky položky v rámci záručnej doby, ak váš položka zrazu nebude fungovať, po prvé, môžete poskytnúť fotky a videa na nás, na kontrolu.

3. V čom je problém vášho zariadenia, dáme vám riešenie do 3 pracovných dní, sľubujú 100% zadarmo riešiť vaše problémy.Najviac času.

4. Nemusíte posielať späť svoje zariadenie na opravu, pošleme na náhradné diely a poslať video na vás naučí, ako opraviť to.

5. Ak nemôže opraviť, budeme meniť nového pre vás, a nie účtovať všetky náklady.

CLA:

1. V zásade sme podľa skutočnej úhrady suma k tomu, vyhlásenie, ak potrebujete zmeniť, prosím, uveďte sumu colného vyhlásenia, budeme zvažovať okolnosti na podanie vyhlásenia.

2. Clá a poplatky maklérskej možné, že pre niektoré krajiny.

3. Ak odmietnuť zaplatiť dovozné clo a spôsobiť, že výrobok vrátiť.Všetky zodpovednosť kupujúci.všetky náklady za vrátený tovar je potrebné hradí kupujúci, a to vrátane vrátiť nákladnej a tarify

.

ZNAČKA ZÁRUKA:

ODKAZ Optika je profesionálny Značky tak, Davidromanak.sk.Stroje ponúkame na predaj sú všetky originálne výrobky.Stroje sa predávajú nemajú logo výrobcu.Ak potrebujete priniesť logo výrobcu vezmite Prosím na vedomie.Kontaktujte nás

Všetky recenzie

Príbuzné produkty