1Pc KT141 Priemyselné Ploché Auto Predné, Zadné, Interaktívne Pätky Pre Šitie Nerovnomerné Hrubé Tkaniny Šijací Stroj Príslušenstvo

€4.01 €7.29

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Názov Značky - Hoeaden
  • Druh - Šijací Stroj Časti
  • Použitie - Výšivky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Ocele

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

Dostanete 1 KT141 priemyselné lockstitch šijací stroj overlock pätky, ktoré je možné rýchlo a efektívne kompletné dekorácie a prediktívne drážkami, šetrí čas a úsilie ručné šitie.

Vyrobená z vysoko kvalitného kovového materiálu, odolná a ľahká nie je na škodu.Textúra je silný a pevný, ktoré môžu udržiavať stály tlak, aby sa zabezpečilo rovnomerné šitie, a je odolný voči kompresie a oderu.

Veľkosť je malých a mini, so širokými realizovateľnosť, to môže byť používané profesionálne výstavné alebo doma milovníkov plavidiel, je ideálnou voľbou pre prispôsobenie nástrojov.

Pätky je navrhnutý tak, aby list ľahko na všetky textílie.Kompatibilné s väčšinou domácich šijacích strojov a kompaktne navrhnutý pre jednoduché nakladanie a vykladanie.

Okrem šitie funkcia, to môže tiež plniť rôzne dekoratívne šitie na dosiahnutie rôznych šijacích účinky.To môže efektívne zlepšiť vaše šitie efektívnosti a kvality.

Špecifikácia:

Materiál: kov

Veľkosť:ako je znázornené

Farba: ako na obrázku)

Použitie: vhodné pre priemyselné lockstitch šijacie stroje, jednoduché ušiť hrubé tkaniny

Balenie Obsahuje: 1pc

Poznámky:

Prosím, aby sklzu chyby spôsobené ručné meranie.

Farby sa môžu mierne líšiť pre rôzne monitory.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty