1pcs Silikónové Založené Mazivo Nepremokavé potravinársky Rýchle Mazivo Mazivo Viacúčelový Inštalatérov Mazivo Automobilové Príslušenstvo

€9.87 €19.74

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Hmotnosť - 250g
  • Položka Dĺžka - 5cm
  • Položka Druh - Mazivá
  • Položka Výška - 15cm
  • Položka Šírka - 5cm
  • Druh Materiálu - Mazací olej
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Špeciálne Funkcie - Mazivo Timken

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1. Vhodné na Mazanie: Tento silikónové založené mazivo má praktický dizajn, ktorý umožňuje použiť ho na ložiská, motory, prevodovky a iné diely, jednoduchosť a pohodlie, úspora vášho času a úsilia.To má tiež rýchlo pôsobiaci vzorec, ktorý znižuje trenie a opotrebenie, predlžuje životnosť vašich zariadení.

2. Účinné Erózie Odpor: Tento silikónové založené mazivo je dobre vykonanej a multifunkčné, pretože môže poskytnúť praktické nepremokavé ochranu a predĺženie životnosti rôzne mechanické časti.

3. Multifunkčné a Praktické: Tento silikónové založené mazivo má výkonné funkcie pre O-krúžok údržby, ako to môže zabrániť praskaniu, sušenie a erózie.To môže byť tiež použitý pre tesnenie s O-krúžkom mazanie, ktoré môžu znížiť trenie, hluku a nosenie.Či už potrebujete pre inštalatérske práce, automobilový priemysel, alebo priemyselné aplikácie, tento silikónové založené mazadla vám poskytne spoľahlivý a dlhodobý výkon.

4. Bez zápachu, Silikónové Mazivo: Vyrobené z výborný materiál, tento silikónové mazivo môže ochranu kovových a nekovových materiálov z erózii a korózii.Takisto je vodotesný a bez zápachu, takže je vhodný pre rôzne aplikácie.

5. Univerzálne a Efektívne: Tento silikónové založené mazivo je ideálne na fotografické blesky O krúžky, ako aj tesnenia pre rôzne výrobky pre domácnosť.Či už potrebujete pre mazanie wc tesnenia, kohútikov, ventilov, alebo rúrky, toto mazivo môžete to urobiť všetko .

Popis :

Tento silikónový tmel mazivo je aj vyrobená pre ozubené kolesá a iné mechanické časti.Má mocné funkcie na zníženie trenia a hluku, a to je vodotesný, aby sa zabránilo korózii a erózii.Toto mazivo je praktické pre rôzne aplikácie a jednoduché použitie.Skúste to dnes a uvidíte rozdiel.

Špecifikácia:

1. Názov: Silikónové Tesnenie Mazivo

2. Materiál: Mazací olej

3. Veľkosť: 5*5*15 CM/1.95*1.95*5.9 V (cca.)

Balenie Zoznam:

1 * Silikónové Tesnenie Mazivo

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty