16 Kusov Vianočné Maľovanie Šablón na Kreslenie Šablóny pre Triede DIY Dekoroch Dropship

€1.95 €2.91

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

VIANOČNÉ TÉMU DIZAJN.DIY maľovanie vzorkovníka prichádza s 16 kusov, rôzne Vianočné tému maľovanie šablón.Skvelé pre deti, študentov DIY kreslenie, karty robiť, DIY umeleckých remesiel dekorácie, domov, učebne, kancelárie, nákupné centrum, Vianočné party dekorácie.

PREMIUM & OPAKOVANE.Vianočné tému šablóny sú vyrobené z vysoko kvalitnej eko-šetrné PET, vysoká teplota odolný, flexibilný a opakované použitie, odolné a umývateľné, non-toix, bezpečnosť pre vás a vaše deti.

VEĽKOSŤ DETAIL.Vianočné vzorkovníka nastaviť pre maľovanie opatrenia, asi 5 x 5 cm, s a tenké.Ľahký a ľahko sa prenáša.Vhodné na rôznych povrchoch, ako je drevo, sklo, plátno, kov, plast, kameň, kameň, atď.

FUNKCIE.Maľovanie šablón sú k dispozícii pre pre väčšinu pero, malé štetce alebo akrylové farby, kriedy farby, štetec, tampón, maľovanie, natieranie štetcom, atď.Zadarmo zmes a kolokačných ako vaša na želanie.

IDEÁLNA DEKORÁCIA NÁSTROJ.Anti-break a Anti-scratch.Jednoduché použitie a široké uplatnenie.Ideálna pre rôzne druhy DIY remesiel, ako sú ručne vyrobené karty, kabelky, darčeková krabička, prázdne plátno, darčekové tašky, atď.Aj veľký DIY nástroj pre ideálny pre triedy steny, kancelársky nábytok, dvere, okno, scrapbooking, DIY fotoalbum, Vianočné party dekorácie, atď.

Špecifikácie:

Materiál: PET

Množstvo: 16 Kusov

Farba: Priesvitný

Veľkosť: Cca. 13x13cm/5.12x5.12in

Hmotnosť: Cca. 70g

Balenie Obsahuje:

1 Balenie Prenosné Vianočné Blany

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty