1Set Skladacie Stoly Obrus Nádvorie Tabuľka Kryt Flanelové Späť S Elastické Piknik Obrus

€17.75 €27.30

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - PVC

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Efektívne elastické dizajn, s elastická podšívka vo vnútri, môžu byť zavesené tesne okolo stola!Keď ľudia pohybovať od stola, nie vytiahnuť, drag, výlet, alebo všetko je fúkané a presťahoval.

Vysoká kvalita-ľahko čistiteľné a odolné voči vode, tak čistý to teraz!Utrite čo najviac-farebný nezmizne na všetkých!Je vyrobený z vysoko kvalitného PVC-opotrebovaniu.To bolo vytvorené pre dlhú životnosť, takže použitie a užiť si ho znova a znova.

Jednoduché používanie, jednoduché na inštaláciu a odstránenie jedna osoba.Žiadne starosti!Uložiť všetky času na prípravu!Po použite, prosím, utrite, suché a zasuňte ho späť z tabuľky a preložte ho na ďalší čas.

Elegantný dizajn je vhodný pre každú príležitosť v záhrade, ide von na piknik stôl alebo oslavuje-to je najlepšou voľbou pre vaše špeciálne príležitosti!Tieto obrusy sú veľmi vhodné pre vnútorné a vonkajšie zábavu strany.Majú atraktívny, praktické a módne vzor farby.

veľkosť: 90 x 197cm+44 x 197cm

Materiál: pvc

farba: ako je znázornené

Obsah Balenia:

1 nastavte x obrus

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty