Biker Nálepky Automobilový Obtlačky Dekoratívne Reflexné Nálepky Silná Priľnavosť Diabol Oko Dizajn Pre Vyzdvihnutie Truck Auto, SUV

€0.39 €0.99

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zlepšenie vášho bicykla vzhľad s náš Diabol Oko určený na Motocykel, Obtlačky a Grafiky.Vyrobené so slnkom, tieto vysoko kvalitné nálepky sú ľahko použiteľné a poskytujú dlhú dobu používania.Ideálny pre závodné nadšencov, povýšiť na bicykli štýl bez námahy s naše impozantný výber.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Moto Nálepky

Veľkosť: cca 3*3*10 cm|1.18*1.18*3.93 palcov

Materiál: PET reflexný materiál

Štýl: Crazy/Demon/Klaun/Cheshire Cat (štýl voliteľné)

Zoznam Produktov:

1*Moto Nálepky

Poznámky:

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúcu Odolnosť: Evil Eye Nálepky pochváliť špičkovou zlepenia, ktorý zaručuje dlhodobé používanie.S jeho silná priľnavosť funkciu, nálepky zostávajú v platnosti a nie spadnúť ľahko, čo je ideálnou voľbou pre akýkoľvek hladký povrch.

2.Jednoduché Použitie: Tieto zlé oko nálepky sú samolepiace, kôra-a-stick, a hladké obtlačky, ktoré sa dajú ľahko aplikovať na akýkoľvek povrch.Len uistite sa, že je to úplne prilepený k cieľu po čistenie.

3.Zvýšiť Vaše Auto je Štýl: Zdobiť vaše auto jedinečným spôsobom s naším Zlým Okom nálepky.Vyrobené z vodeodolného PET, chránia vaše vozidlo pred slnkom a pobyt na dlhý čas.

4.Jedinečná Atrakcia: Evil Eye nálepky majú veľmi príťažlivé a zvodné devil ' s eye dizajn pre vynikajúce dekoračné účinky na prenosné počítače, autá, steny, a iné.Pozdvihnúť svoj štýl s týmito oko-lov nálepky.

5.Extenisve Používa: Získať výhodu v racing circuit s naším Zlým Okom Nálepky.Tieto univerzálne obtlačky pozdvihnúť vaše vozidlo, štýl a zároveň chrániť vás z akéhokoľvek zlé vibrácie.Ideálne pre vozidlá Suv, pickupy, a širokú škálu závodných áut.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty