RV Ohrievač Otvor Kryt Pece Displej Krytu 4.5 Cm z Nerezovej Ocele Prieduch Oka Vozidlo Čisté Kryt S Inštalačný Nástroj Lepidlo

€19.61

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Dĺžka - 0.00inch
  • Druh Materiálu - Z Nehrdzavejúcej Ocele 304
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Šírka - 0.00inch
  • Položka Priemer - 0.00inch
  • Položka Hmotnosť - 1.00kg
  • Položka Výška - 0.00inch
  • Špeciálne Funkcie - RV Ohrievač Vody Otvor Obrazovke
  • Názov Modelu - RV Lietajúci Chrobák, Net

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Chrániť vaše RV je pec z zbytočná lietať s našimi ohrievač prieduch obrazovke!Poskytuje dlhodobú bezpečnosť, je ľahko čistiť a udržiavať s 1 montážny nástroj zahrnuté.Pri zachovaní dobré vetranie a jeho široké spektrum aplikácií je potrebné mať pre všetky RV fanatik.

Vlastnosti:

Typ výrobku: rv obrazovky pre vetracie otvory

Produkt farba: Strieborná

Materiál: nerezová oceľ 304

Špecifikácia výrobku: (cca.)4.5 inch/11.43 cm

Použitie výrobku: Vhodné pre Americký karavan ohrievač vody otvor príslušenstvo

Balenie zoznam:

RV ohrievač prieduch covert *1

Nástroj *1

Jar *2

Lepiacej pásky *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Lietať Prevencia: Udržať vzduch prúdi a zbytočná zvieratká s našou RV obrazovky pre otvory.Vyrobená z trvanlivého, hrdza-odolné nerezovej ocele oka, našich obrazovkách zostávajú nedotknuté na prieduch, poskytuje dlhodobú ochranu a pokoj.

2.Jednoduché na Čistenie a Údržba: Majte RV dobre udržiavané a čisté, tieto štýlové RV obrazovky pre otvory.Ich elegantný dizajn sa snúbi s akýmkoľvek RV dekor a zároveň chráni proti lietať.

3.Jednoduchá Inštalácia: Inštalácia naše RV obrazovky pre otvory je vietor s za predpokladu, montážny nástroj z nerezovej ocele jar háčiky.Silikónové prúžky pridať extra bezpečnosť, zabezpečiť rýchly a bezproblémový-bez inštalácie v priebehu niekoľkých minút.

4.Lietať-Free Prostredia: Udržiavať zdravé a lietať bez prostredie vo vašej RV s našimi rv obrazovky pre otvory.Tieto obrazovky blok lietať a zaistiť dobré vetranie, poskytuje maximálny komfort a úsporu energie.

5.Odolné Otvor Clony: Štít svoje otvory proti lietať v žiadnom nastavení!Naše RV obrazovky ponúkajú široké uplatnenie, montáž otvory mnohých veľkostí a tvarov.Či už váš obytný automobil, alebo doma, inštalácia a odstránenie je neskoro.Užite si dobre udržiavané vzduchu bez obáv!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty