OEM Mini Biela, Elektrické Popoluška Klasická Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu na Predaj

€3 980.14 €4 189.62

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Šírka - 200inch
  • K rukám - Daisy
  • Názov Značky - známy
  • Package - Štandard, Drevené Prípade
  • Položka Hmotnosť - 860kg
  • Farba - mieru
  • Maximálna Hmotnosť Odporúčanie - 1500kg
  • Položka Dĺžka - 400inch
  • Kolesá - 4 kolies
  • Druh Materiálu - Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Položka Druh - Prípojného vozidla
  • Špeciálne Funkcie - Predajné Občerstvenie
  • hmotnosť - 400KG
  • Druh - Elektrické a Kôň typ prívesu
  • Názov - Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu
  • Názov Modelu - kn-známy
  • Použitie - Svadba, vyhliadkové
  • Rozmer - 3.8*1.65*2.4 M
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Výška - 210inch
  • Miesto Pôvodu - Chenan, Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Vezmite Prosím Na Vedomie,

Pretože Produkt je vlastný produkt, budeme vás citovať konečná cena po tom, ako sa vaše presné požiadavky.

Cena na webovej stránke Je vkladov nie plnú cenu, a všetky výrobky na našich webových stránkach nie sú bezplatná preprava ceny.Konečná cena dopravy by mala byť obmedzená podľa skutočných nákladov, prosím, potvrďte s nami pred zadaní objednávky.Popis Výrobku Mini Biela, Elektrické Popoluška Klasická Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu

Vezmite prosím na vedomie, že stránky a cena je EXW cena po mori, pre kone prípojného vozidla typu, ak potrebujete elektrické typ alebo nás potrebujú zariadiť poštovného pre vás, prosím, kontaktujte Daisy potvrdiť, viac podrobnosti: whatsapp+008617719861767 Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu Výhody 1.ponúkajú prispôsobenie. 2.nízka cena. 3.dobrá kvalita,100%, ako obrázok Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu Parametre Modelu KN-NGMCL Košíka typu Elektrické, typ a Kôň prípojného vozidla typ Výrobku veľkosť 3.8*1.65*2.4 M Hmotnosť 400KG Sídlo 6seats (1 ovládače a 4-5seats)

Štruktúra Oceľový rám, zváranie kovov, s plynulou a elegantné línie.Farba Biela, iná farba môže byť prispôsobený Balík Export štandardné drevené prípade Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu Photo show Tu sú naše ostatné typy kôň prepravu pre vašu informáciu, prosím, kliknite na obrázok ak chcete vedieť viac podrobností:

Na balení výrobku Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu Balenie Podrobnosti Kupujúci spätnú väzbu zobraziť Tekvica Svadobné Princess Royal Horse Vypracovaný Prepravu Zákazníkov Spoločnosti Profil Našej spoločnosti--Zhengzhou ZNÁME Stroje.Náš výrobný závod sa nachádza v Zhengzhou city, provincia henan.Vlastní bohatý export skúsenosti na mnoho rokov .Máme výhodu, dobrej povesti a skvelé odrôd vysoko kvalitné a lacné produkty.Okrem toho, náš stroj majú dobré vlastnosti a nádherné vzory,napríklad:CE, ISO, NSF, SGS certifikácie.Tak sme sa vyviezli strojov Amerike, EU, AU, Južnej Afrike a juhovýchodnej Ázii atď.a dobre ocenia naše kupujúceho.Tam sú rozšírené vybavenie a rýchle dodanie služby v našej spoločnosti.Vitajte navštívte nás a vytvoriť dlhodobý obchodný vzťah!Certifikácia FAQ 1 Sa vám továreň?

-- Áno, určite.sme sú pôvodné. 2 máte MIN?

- Naše MIN, jeden súbor .

3, Ak si kúpim od vás, ako dlho budem mať stroje?

- Pre pravidelnú tvorbu našej produkcie čas je 25-30 dní. 4 máte záruku?Ako dlho?

-- ponúkame 1 rok záruka na všetky diely. 5 Môžete vykonať OEM alebo ODM?

-- Áno, vitajte dovozca a veľkoobchod kontaktujte nás pre dlhodobý obchodný vzťah. 6 máte nejaký certifikát zhody s našou krajinou?

-- Našej produkcie prešiel CE, robíme môže požiadať o Formu, CO, a iné ako požiadavky zákazníkov.Vezmite prosím na vedomie 1 Vzhľadom na to kôň prepravu rozmer je veľká, prepravné náklady, má veľký rozdiel na rôznych prístavu, takže naše webové stránky cien je založené na EXW cenu,ak potrebujete loď po mori, prosím, kontaktujte Daisy potvrdiť, prepravné náklady do najbližšieho prístavu, konečná cena bude založené na CFR obchodných podmienok, ktoré je plavba po mori, ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodať do vášho najbližšieho prístavu!Po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť si tovar sami.

Prepravné dokumenty vám môžeme dodať je Nákladný list, Faktúra, Baliaci list.Ak potrebujete akékoľvek iné dokumenty, kontaktujte náš predavač pred expedíciou!

2 O stroj veľkosť, prosím, podliehajú popis produktu.Prosím, láskavo poznamenať, že by mohlo byť nejaké veľkosť odchýlky vzhľadom na ručné meranie, podľa toho, čo je skutočné.Ak potrebujete presne veľkosti, kontaktujte, prosím, náš predavač potvrďte ju opäť pred mieste objednávky.

3 Kupujúcich by mal skontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.Ak existuje akékoľvek škody, prosím, snímať fotografie a videá, a prosím, kontaktujte nás do 24 hodín, budeme sa snažiť vám pomôcť položiť sťažností a reklamácií!

4 vezmite Prosím na vedomie, náš stroj patrí k prispôsobiť produkt, to neakceptujú "zrušiť objednávku" po tom, ako usporiadať výroby.Kontaktné údaje názov Spoločnosti Zhengzhou Známe, Imp. & Exp.Co., S.r.o.Kontaktná osoba Daisy TEL/FAX 86-371-55607086/86-371-86153736 e-mail knownmachine(at)knownmachine(dot)com Whatsapp +008617719861767

Všetky recenzie

Príbuzné produkty