Výfukové Plyny Áut Gumy Mount Univerzálne Rúrky Vešiak Gumy, Namontujte Záves Výfuku Výfukové Izolant Šál Záves Vozidla Výfukového Potrubia

€3.56 €7.12

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Gumené
  • Číslo Modelu - Automobilových Výfukových Ramienka

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Rozšírené Výfukových Podpora: Tieto Výfukových Ramienka zabezpečiť svoj šál pobytov spoločnosť počas agresívne jazdy, ktoré zabraňujú vibráciám a zabezpečí lepšiu fixáciu.Skúsenosti lepšiu stabilitu a výkon každej jednotke.

2.Odolné na Použitie: Skonštruovaná s dlhodobej spotreby kaučuku, náš Výfukových Ramienka zaručujú bezpečné a bezpečnú inštaláciu, bráni šál od pádu smerom nadol, alebo dokonca pádu.Skúsenosti zvýšená intenzita a garantované inštalácie trvanlivosti s týmto musí mať príslušenstvo.

3.Zvýšená Vozidla Komfort: Naše výfukových ramienka bude optimalizovať vaše šál nastavenia, výrazne znižuje hluk a emisie, a zároveň zabezpečiť výfukových je v správnej výške a angle.By tak si budete môcť vychutnať viac zvýšený, účinné a príjemné jednotky.

4.Rýchle a Bezbolestné Setup: Preskočiť nákladné odbornú montáž.Ľahko zmestí naše Výfukových Ramienka sami len so základnými nástrojmi.Modernizovaná návod a všetky potrebné hardvéru, za predpokladu, pre jednoduchú inštaláciu, ktorá vám dáva pokoj.

5.Široké Spektrum Aplikácií: Pozdvihnutie vášho auta výfukový systém s týmito ramienka.Zabrániť ovisnuté a hrkajúce vášho výfukové potrubie s týmto musí mať príslušenstvo.Užite si optimálny výkon s rozmermi 73x47x21mm, vhodné pre mnoho modelov áut.

Popis:

Garantované inštalácie odolnosť zabezpečuje odvod spalín je stanovená na správnu výšku a uhol.Jednoduchú inštaláciu DIY len základné nástroje.Rozmery 73x47x21mm.

Špecifikácie:

1.Názov: Výfukové Ramienka

2.Materiál: Guma

3.Veľkosť produktu: o 7.3x 4.7x2.1 cm/2.87x1.85x0.83 cm

4.Farba: červená, modrá, čierna

Balenie Zoznam:

1*Výfukové Plyny Áut Gumy Mount

Všetky recenzie

Príbuzné produkty