Pás Tensioner S Kladka Pre Ford Kuga, Mondeo MP25LCBD F5RZ-8W508-AD

€27.69 €29.14

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • OEM Č. - F5RZ-8W508-AD
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

1.Použitie: Pre Ford(USA) ford Kuga 3.0 2001-2007 Pre Ford(EÚ) Kuga 3.0 2004-2007 2. OE Číslo : F5RZ-8W508-AD 3.Manleylu Č .: ML084

UPOZORNENIE:

Vitajte v našom obchode, teplé pripomienka:

1.Po potvrdení objednávky.

Sme poštovné položky v 2-7 dní, pracovné dni po úhrade sa vymaže.Sme v Číne a dodacia lehota je zvyčajne 20 až 40 pracovných dní.Ak ste ešte nezískali body v dôsledku času, prosím, kontaktujte nás e-mailom alebo Obchodný Manažér, budeme kontrolovať, pre vás a tiež predĺžiť čas prijatia.

2. colné daň.

Tie sú vystavené dovezené daní, colných poplatkov, ktoré možno uložiť vaše miestne vlastný office.Nie sme schopní vás informovať, že z dôvodu poplatok, ako je to z rôznych krajín a položky.

3. dojem spätnú väzbu.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s objednávke, prosím, nám prospech opustiť 5 star pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní s objednávkami, nemusíte sa upokoj sa k nám zanechať negatívne, ale nechajte nám šancu vyriešiť za vás.Budeme sa snažiť uspokojiť vás.

a dúfam, že majú možnosť spolupracovať opäť!Kladieme veľký dôraz na kvalitu výrobkov a služieb!lf potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte nás kontaktovať a poslať našim pozdravom!

Objednať príslušenstvo .

Ak potrebujete akékoľvek auto diely, uveďte, prosím, vaše auto je názov, číslo modelu, rám číslo, výrobné dátum,oem číslo vozidla a výtlak.Budeme sa snažiť, aby vám pomohol.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty