Retro PU Kožené Plniace Pero Držiak Vrecka Pero Rukáv Mini Podpis Pero, Puzdro Darček Pre Študentov, Dospelých Dizajnér Drop Shipping

€2.02 €3.67

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Zavedenie nosenie-odolná koža plniace pero prípade, že vyžaruje literárny štýl.S jedinečným otvorenie a priestranný vnútorný priestor, tento prípad je ideálny pre ukladanie nielen svoje perá, ale aj vaše údaje linky.

Špecifikácia:

Materiál: PU koža

Veľkosť: 17.5 x 4.3 cm/6.8 x 1.7 v

Zoznam Produktov:

pero rukáv x1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mäkké a Odolné: Toto kožené ceruzky, puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej PU kože, ktorá je opotrebovaniu, nie ľahko deformovaný, a dlhou životnosťou.Má mäkké a elegantný dizajn, ktorý bude chrániť vaše ceruzky a perá od škody.

2.Praktické a Štýlové: Toto kožené ceruzky, puzdro je nielen pohodlný spôsob, ako ukladať a usporiadať svoje perá, ceruzky a iné písacie potreby, ale aj retro dizajn, ktorý vyjadruje svoje individuálne čaro.Jednoduché a elegantné pevné farby zápasy výbavou a príležitosti.

3.Inovatívny Dizajn: Predstavovať jedinečné otvorenie, toto kožené ceruzky, puzdro zabezpečuje jednoduchý prístup a eliminuje možnosť nib škody.Ideálne pre vedenie vaše perá organizované a zabezpečené.

4.High-Utility Dizajn: S vysokou kapacitou dizajn, náš kožené ceruzky, puzdro poskytuje priestranný interiér na nosenie na všetky vaše potreby.Z držby 3-4 perá na iné drobnosti, je ideálny pre každodenné potreby.Udržať vaše tlačoviny organizovanej a dosah.

5.Multiuse Skladovanie: S týmto kožené ceruzky, puzdro, môžete ľahko ukladať a organizovať rôzne položky, vrátane perá, slúchadlá, SIM karty, dátové linky, a U diskov, udržať všetko v dosahu.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty