Ložisko Mazadlo Mazací Olej, Stroj Tuku V Ložiskách Mazací Olej, Ložiská Mazanie Elektronické Equipme Údržba

€5.48 €10.96

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Položka Hmotnosť - 130g
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Dĺžka - 12cm
  • Položka Šírka - 3cm
  • Druh Materiálu - Mazivo
  • Špeciálne Funkcie - Nepremokavé Mazivo & Vysoká Teplota Maziva Trubice
  • Položka Výška - 3cm

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Zníženie hluku: Naše mazivo trubice môže vyriešiť abnormálne hluk spôsobený trením medzi častí vozidla, zlepšenie vášho zážitku z jazdy a komfort.Je vhodný pre každú časť vášho auta, ktoré potrebuje mazanie, napríklad brzdy, ložiská, kĺby, a závesy.

2.Široké využitie: Toto mazivo trubice môže udržiavať rôzne časti vášho vozidla, ako napríklad kľučky dverí, zámkov, zástrčky, strešné okno koľajnice, prevodovky, kufor zámky a bezpečnostné koľajnice.To tiež poskytuje dlhodobé mazanie pre domácich spotrebičov, vozidiel, presné nástroje a viac.

3.Výstroj Starostlivosť: Toto mazivo trubice preniká ozubených kolies a ložísk stroja, ktorá tvorí ochranný film, ktorý znižuje opotrebenie a trenie a zlepšuje účinnosť a stabilitu ložísk.

4.Rýchle Odozvy Výkon: Preniká do všetkých častí ložiska v krátkej dobe, a poskytuje okamžitú mazanie a ochranu.Udržiava váš počítač pripravený na prácu.

5.Odolné a Hrdza-Odolné voči: Toto mazivo trubice je vhodný pre použitie v rôznych zložitých prostredí, pretože je odolný voči kyselinám a zásadám erózie.To tiež zabraňuje korózii ložísk spôsobené vlhkosti a vzduchu, zabezpečuje dlhšiu životnosť.

De scription:

Predstavujeme naše kvalitné ložisko mazadlo!Vhodné pre každú časť vášho auta vrátane kľučky, zámky, zástrčky, strešné okno koľajnice, prevodovky, kufor zámky a bezpečnostné koľajnice.Znížiť opotrebenie a trenie, udržuje váš počítač pripravený na prácu, a zabraňuje korózii!Aby sa vaše auto beží hladko s našimi top-kvalitné ložisko mazadlo.

Funkcie :

1. Názov: Maziva trubice

2. Kapacita:60ml/120ml

3. 60ml veľkosť: celková výška 122mm, priemer 32mm/4.8*1.26 palcov

4. 120ml veľkosť: celková výška 151mm, priemer 38mm/5.94*1.5 cm

5. Použitie: Domáce spotrebiče, vozidlá, presné nástroje, atď.

6. Funkcia: mazanie, hrdza predchádzanie, odstraňovanie hrdze

7. Kinematická viskozita: 10.7 do 100℃

8. Prevádzková teplota: mínus 30°C-260°C

Balenie Zoznam :

1 x mazivo trubice

Všetky recenzie

Príbuzné produkty