Auto Elektronickej škrtiacej Klapky Regulátora Auto Plynový Pedál Booster Urýchľovač Veliteľ Auto Príslušenstvo pre AUDI A3 Pred 2005

€40.33 €79.09

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Auto Elektronickej škrtiacej Klapky Regulátora Auto Plynový Pedál Booster Urýchľovač Veliteľ Auto Príslušenstvo pre AUDI A3 Pred 2005

Prosím, informujte vášho auta, model a rok výroby, než si objednáte u nás, vďaka!

Tento elektronický plyn regulátor použiť pre autá s elektronickým plyn len.Prosím, uistite sa, že vaše auto je Elektronické urýchľovač s plug, náš produkt nepodporuje Mechanické plynový pedál.

FUNKCIE

Elektronického plynového pedála Akcelerátora Radič je booster, ktorý ovládanie auta plyn otvoriť na zlepšenie citlivosti zážitok z jazdy vozidla sa prispôsobiť na rôzne jazdné návyky a udržať lepšie jazdné podmienky.Vyriešiť pomaly začať.Zvýšenie plyn reagovať rýchlosť.Zlepšiť okamžité zrýchlenie.Zníženie motora uhlíka depozície.Vyhnúť sa vozidlu ísť vpred zrazu.Palivo efektívne.Dosiahnuť optimálnu rýchlosť.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Nainštalujte tento plynového pedála akcelerátora, keď auto power off a to ako príručka pre používateľa alebo zariadenie, foto,stačí zapojiť a hrať.To trvá asi 5 minút až 10 minút.Všetky úpravy musia byť v BEZPEČNEJ jazdy pohodlné.

JASNÝ DISPLEJ A JEDNODUCHÉ NASTAVENIE

Elektronického plynového pedála Akcelerátora má 3words LED displej a 3ks nastaviteľné tlačidlá,môžete vidieť režimy počet a úroveň sily na displeji, ktoré môžete upraviť režim pomocou tlačidiel pohodlne.

Sedem REŽIMOV

S týmto radič máte 7 rôznych programovanie; P1\ P2\ P3 \AAA\ SSS \ ES a Ani Režim (Normálny režim).programovanie možnosť P1\ P2\ P3 \ ES programovanie možnosť má 1 do 9 Úrovní,9 Úrovní Zrýchlenia.Avšak Zrýchlenie bude výrazne rýchlejšie.

Inštalácia :

1、VYPNITE ZAPAĽOVANIE A POČKAJTE 5 MINÚT:

Vypnite vaše vozidlo a vyberte kľúč, Aby sa zabránilo "check engine"("svetlo,zabezpečte, aby vaše vozidlo bolo vypnutie pre 3-5 minút pred vybratím pedál zástrčku.

2、VYHĽADAJTE PEDÁL PLUG:

Akcelerátora plug je zvyčajne na vrchole svojej pedál.Opatrne odpojte pripojenie z yuor pedál.Berú na vedomie zástrčky smer/orientáciu.

3、Pripojiť:

Pripojte produkt kábel zapojte do ženského konektor ste odstránili z pedála,či je v správnej orientácii.

4、Vložiť:

Vložte produkt žena zapojte do mužskej akcelerátora plug.

5、Vyhľadajte:

Nájdite najlepšie miesto pre váš nový plynový regulátor,Vyčistite oblasť s alkoholom drôtu,olúpeme podklad pásky a bezpečné.

Poznámka: Ak odpájate akcelerátora plug príliš skoro dostanete check engine svetlo ako EUC stále má moc a je zistenie vášho snímača ako chybný.Prosím, reštartujte motora 8 až 10-krát poruchy, budú automaticky odstránené.

Režim funkcia úvod:

P1 Režim (Pohodlné režim)

P1 Režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, to umožňuje vodičovi naladiť regulátora na požadovanú úroveň citlivosti.Vyberte si úroveň 9 .Maximálny výkon zlepšenie 25% .

P2 Mode (režim Šport)

P2 Režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, to umožňuje vodičovi naladiť regulátora na požadovanú úroveň citlivosti.Vyberte si úroveň 9 a uchytenie volantu, tesné alebo hit úroveň 1 pre jemné, hladké zrýchlenie.Maximálny výkon zlepšenie 45% .

P3 Mode (režim výkonu )

P3 Režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, to umožňuje vodičovi naladiť regulátora na požadovanú úroveň citlivosti.Vyberte si úroveň 9 a uchytenie volantu, tesné alebo hit úroveň 1 pre jemné, hladké zrýchlenie.Maximálny výkon zlepšenie 65%

ES Režim (ekonomika režim)

ES režim ponúka (1 až 9), 9 citlivosť úrovne, je určené pre ekonomiku tým, že zníži čas odozvy akcelerátora.Tiež užitočné, keď ste na cestách a hľadajú niečo viac ovládanie škrtiacej klapky pri indexovom prehľadávaní.šetriť palivo 3-8% .

AAA (Automatický režim )

P1 Režime/režime mesta

P2 Režim/režim šport

P3 Režim/ režim výkonu

ES Režim/ režim hospodárstva

Vyrovnania obchodov s cennými papiermi (Manuálny režim )

P1 Režime/režime mesta

P2 Režim/režim šport

P3 Režim/ režim výkonu

ES Režim/ režim hospodárstva

Ani Režim (Normálny režim)

Prináša vozidla späť na štandardné

Package zahrnuté:

1x Elektronický plyn radič hostiteľa

1x plynový pedál kábel

1x Host kábel

1x Manuál

1x Retail balenie box

Spätná väzba

Milí kupujúci,

Vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a miera podrobnosti transakcie (Podrobné Hodnotenia Predajcu) .

Všetky recenzie

Príbuzné produkty