304 Nerezovej Ocele Hadíc Pre DIY, Cut-To-Fit 19.5 FT Popruh+15 Spojovacie Súpravy Nastaviteľné Červ Výstroj Kapela Svorky Potrubia

€18.43 €29.25

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

304 Nerezovej Ocele Hadíc Pre DIY, Cut-To-Fit 19.5 FT Popruh+15 Spojovacie Súpravy Nastaviteľné Červ Výstroj Kapela Svorky Potrubia [DIY ľubovoľnej dĺžky]- Cut-To-Fit Kovový Pásik umožňuje DIY nadšencov ľahko určiť vlastné veľkosti pre červ svorky, vrátane tých, ťažko nájsť veľkostí.Nie je potrebné uspokojiť s ničím menším, keď príde na zabezpečenie hadice!

[Efektívna práca]- S 15 ks Silnejšie Spojovacie materiály zahrnuté, nastavenie vášho hadíc je hračka.Rozlúčte sa s komplikované nastavenia a dobrý deň, pre rýchle a efektívne fungovanie.Stačí pár jednoduchých krokov a vaše hadice budú bezpečne upevnený v žiadnom okamihu.

[Zavedenie hadíc]- konečným riešením pre hadice upevňovaciu potreby.Vyrobená z trvanlivého nehrdzavejúcej ocele, tieto hadíc poskytuje maximálnu pevnosť a dlhú životnosť.

[nehrdzavejúcej ocele]- vysoko kvalitnej nerezovej ocele použité v týchto hadíc zabezpečuje odolnosť voči korózii, čo ich robí Ideálne pre vnútorné i vonkajšie použitie.Uisťujeme vás, že vaše hadice zostane bezpečne upevnený rokoch, a dokonca aj v náročnom prostredí.

Vezmite prosím na vedomie: fyzické mierne farebný rozdiel alebo rozdiel, nemá vplyv na použite, prosím, to nevadí, ďakujem!

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

farba: Strieborná

Obsah Balenia:

1 role oceľová páska (cca. 6m)

15 x karabín

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty