Zatlačte Tlačidlo Štart Kryt Náboj Kolesa Rotačné Univerzálny Auto Štartovacie Tlačidlo Krytu Anti-Scratch Auta, Motor, Zatlačte Na Tlačidlo Štart Kryt

€4.46 €6.38

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Chrániť vaše auto je push-tlačidlo štart a zabránilo náhodnému začína tento kryt.Jeho jemná na dotyk nebude poškriabaniu tlačidlá.Čistenie povrchov pred inštaláciou pre lepšiu kompatibilitu.Náplň vášho auta s pohybom nebolo nikdy jednoduchšie!

Špecifikácia:

Typ položky: auto start kryt

Produkt color: black/Čína červená/modrá/žltá/zelená

Produkt materiál: zliatiny zinku materiál

Vhodné modely: väčšina modelov

Hmotnosť výrobku: 43 G

Veľkosť produktu: priemer cca 4,5 cm (1.77 inch)

Zoznam:

1 x zatlačte tlačidlo štart cove.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rozšírené Zabezpečenie: zabezpečuje vaše tlačidlo proti náhodnému dotkne deti, vyhnúť sa potenciálne nebezpečenstvo.Okrem toho, chráni vaše auto je lak pred škrabancami a oderom, zatiaľ čo dáva elegantný vzhľad.

2.Výrazný Rotačné Štýl: Pozdvihnúť vaše auto je estetický s push start kryt je unikátny otočný spínač dizajn.Každý spin je štýlové a zábavné rituál, ktorý sa pridáva pohybu a vzrušenie do vášho disku.

3.Zliatiny zinku materiál: Vyrobené zo zliatiny zinku, push start kryt poskytuje nielen anti-scratch ochranu a jemné dotyk, ale jeho leštené a elektrolyticky pokrývajú povrch vytvára odolný, elegantný štít pre vaše tlačidlo.

4.Jednoduchá Inštalácia: push start kryt je jednoduchý na inštaláciu lepiacou páskou z pôvodného auta, žiadne poškodenie vášho vozidla, a nemá vplyv na tlačidlo štart.Čistenie tlačidlá pred inštaláciou.

5.Pre väčšinu vozidiel: Kompatibilné 90% Vozidiel Modely, Vrátane Motocyklov, Suv, Nákladné autá, a Viac.Získajte Dokonale Elegantné a Presné Fit, aby Zvýšila Vaše Vodičské Skúsenosti, a Aby Vaše Vozidlo Vyzerať Úplne Nové.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty