8 V 1 Pastelka Perá 8 V 1Retractable Farebné Pastelky 8 V 1 Pastelka Maľovanie Party Láskavosti Kreslenie Vzdelávanie, Umenie Triedy A Dodávky

€0.76 €1.53

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Funkcie:

Multicolor pastelky perá majú 8 rôznych farieb v 1 pero, každá farba je veľmi svetlý

8-in-1 pastelka perá majú kreatívny dizajn, je to pohodlné a rýchle prepínanie a zmeňte farby, zatiaľ čo píšete.

Zaťahovacie pastelka pre deti môžu uspokojiť potreby na kreslenie proces, farebný atrament môže stimulovať tvorivosť a predstavivosť

Názov produktu: Stlačte tlačidlo 8-farebné rotujúce pastelka

Veľkosť produktu: 15 cm dlhé, 2,5 cm priemer

Výrobok balenie: papierové karty balenie

Každý hmotnosť je o 0.06 KG

Farby produktu: jeden 8 farieb pera barel modrá červená zelená oranžová ružová, fialová, žltá, čierna

Zoznam Produktov

1*8 v 1 farebná pastelka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【8 v 1 Rôznych Farebných] vyzýva Multicolor pastelky perá Každá farba je živý, môžete si vybrať jednu, a mnohých farebných odtieňoch sú vhodné pre podčiarknutý dôležité textové pasáže alebo robiť poznámky.Jedno pero je k dispozícii v ôsmich odlišných farieb.

2.【Bezkonkurenčnú Skladacím Dizajnom] vyzýva, aby prerušiť pomocou 8-in-1 perá, pastelky, ťuknite na hornú po výbere farby.Osem-farba kyvadlová pero je nápadité dizajn umožňuje jednoduchú a rýchlu zmenu farby, zatiaľ čo budete písať.

3.【Zvýšiť Záujem o Učenie] vyzýva Zdvíhateľnej pastelky pre deti môže inšpirovať svoju fantáziu a tvorivosť a zvýšenie vášho záujmu v oblasti vzdelávania.Atrament s farba môže naplniť požiadavky obraz procesu.

4.【Použiť Jednoducho] vyzýva môžete ľahko písať alebo kresliť s týmito multicolor pastelky zaťahovacie.Je zmesou očarujúce vystúpenie s užitočnosť vďaka svojej silnej spp a plynulé plnenie.

5.【Aby Ohromujúci Darček] vyzýva Zdvíhateľnej farebné pastelky sú ideálne ako darček pre vlastnú rodinu a priateľov pri iných príležitostiach, ako sú Vianoce, narodeniny, Deň matiek, veľkej Noci, Deň svätého Valentína, deň Vďakyvzdania, strany, a na začiatku nového školského roka.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty