Kôň-Typ Navliekača Ihly Na Šitie Príslušenstvo Vysoko Kvalitného Plastu A Kovu Vhodné Pre Všetky Druhy Domácich Šijacích Strojov

€1.89 €3.63

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Materiál - Plastové
  • Typ Veľkoobchod - no
  • Súbor Typ - no
  • Použitie - Výšivky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Druh - Šijací Stroj Časti

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Rýchle Šitie Navliekača Vyšívacie Nite Ľahký Silnej Nie Ľahko Deformovať Alebo Zlomiť Navliekača Ihly Nástroj Na Šitie, ručné práce IMNT

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Úvod: je vhodný na ručné šitie a obrábacích operácií, výrazne zlepšenie efektivity práce a pomoci starších ľudí a ľudí so slabým zrakom riešiť nepríjemné rezanie závitov problémy.

2. Jednoduché a Rýchle rezanie Závitov: už vyžaduje dobrý zrak, vyriešiť váš threading problémy.Dobrý darček pre matky a starých ľudí.Mini a móda veľkosť, ľahké a pohodlné nosenie.

3. Odolný Materiál: Vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je odolný a flexibilný.Robustný a ľahký.Vzhľad je jasný a ľahko nájsť, keď stratil.

4. Široké Použitie: Vhodné pre každého, kto má rád šiť ručne.Ak je váš zrak je znehodnotená a prsty nie sú dostatočne flexibilné, môže vám pomôcť riešiť zložité problémy.

5. Opatrenia, o 2.7*7.2 cm.Kompaktný dosť pre jednoduché skladovanie a prenášanie.Nezaberie veľa miesta.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Popis:

Materiál: plast

Veľkosť: 2.7*7.2 cm

Batéria: nie

Farba/Štýl: Ako zobrazuje obrázok

Hmotnosť: 5g

Balenie Obsahuje:

1 x Šitie Navliekača Ihly

(niť a ihla nie je súčasťou balenia)

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, budeme ponúkať alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty