C1915.1 # Španielsko 1945. 1 pts. Španielsky štát (UNC) P-128a2

€31.80

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh - Bankovky
  • Materiál - .
  • Dôležité - Všetky naše položky sú pôvodné. Nebudeme predávať alebo reprodukcie

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Typ: Bankovky

Katalóg: WPM P-108a

Štát: (UNC) bez KRUHOVEJ

Podrobnosti: to Čo vidíte je to, čo si kúpite: poslať obrázok alebo rovnakej kvality/Série L/PÔVODNÉ veľkosť

_________________________________________________

Stav položky: v Závislosti na stave článok môže mať nasledujúce kvality (kvalita je uvedené v názve článku v zátvorkách):

UNC = bez kruhovej.Kvalitu železa

AU = takmer žiadne kruhovým

XF = veľmi čisté vertikálne zložiť účet, mierne rohu nosenie

VF = bankovka s vertikálne a horizontálne ohýbanie, minimálny nečistoty alebo škvrny.Mierne nosenie na okrajoch a rohoch sa dá vidieť.Bankoviek, že bola umyť vodou a zaobchádzať s chemickými látkami, môže byť zrejme v UNC alebo AU štátu, ale to je vlastne VF.

F = papiera nevyzerá jasné, teraz je to trochu mäkšie, opotrebenie je značné vzhľadom k záhyby jeho použitie.Má Drobné trhliny, ktoré nešírte v dizajne.Viac záhyby, niektoré perforáciou.

VG = Poznámka s množstvom nosenie, záhyby, škvrny, trochu vytratil (môže nedostatok časť tlačené) a otvorom v strede kvôli záhyby.

G = veľa nosenie ako VG, ohyby, graffiti, prestávky, môže nedostatok vytlačené časť (vyblednuté), malé diely bankovky môžu chýbať.

FR = zhoršila bankoviek, silné stopy použitie, väčší, rozbité otvormi, chýba tlačené časti.

PR = bankoviek veľmi zhoršila, špinavé, rozbité a môže dokonca nedostatok 25% jeho úloha.

Dôležité Upozornenie: Pokiaľ nie je uvedené inak, obrázky, ktoré používame, sú katalógu obrazov, teda položky, ktoré majú byť odoslané, ešte nezaručuje, že je to to isté ako obrázok (pretože mnoho krát viac ako jednu kópiu rovnakého položka je k dispozícii).Čo robíme záruka je pomer kvalita/cena podľa trhových cien.V prípade nesúladu medzi obrázkom a popisom, údaje o opis sa vždy prednosť vyššie.

Platba spôsobmi: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: BIZUM (odporúča sa pre Španielsko), PAYPAL alebo bankovým prevodom.

Poštovné a Doprava: Pre vašu bezpečnosť zasielame doporučene poštou a kuriérskou službou, takže garantujeme sledovanie vašej zásielky a právo na náhradu škody, pokiaľ objednávka nie je stratené.Nemáme loď poštou, s výnimkou objednávok menej ako 10 € a za predpokladu, že kupujúci je zodpovedný za prípadnú stratu objednávky.

Návrat politiky: Sme akceptovať vrátenie tovaru do 14 dní po prijatí a za opodstatnené dôvody.Návrat náklady bude znášať kupujúci.

Ak máte akýkoľvek problém, chyby alebo prekážka v zásielke, balenie alebo dodania, kontaktujte nás, prosím, skôr ako budete hlasovať negatívne na problém vyriešiť, hľadajú riešenie, akonáhle je to možné.Naším zámerom je ponúknuť vám čo najlepšie služby za najlepšie ceny.

__________________________________

STAV POLOŽKY: v Závislosti na stave položky, môže to mať nasledujúce kvality (kvalita je uvedené v názve článku v zátvorkách):

UNC/** = Nevyužité.Žehlička Kvality

AU/* = neznáma

XF = Bankovka s veľmi čisté vertikálne zložiť, ľahké nosenie v rohoch

VF = Bankovka s vertikálne a horizontálne sklopné, minimálne nečistoty alebo vlaky.Mierne nosenie vidno na okrajoch a rohoch.Bankoviek, že bola umyť vodou a zaobchádzať s chemickými látkami môže byť zrejme v UNC alebo AU štátu, ale to je vlastne VF.

F = papier nemá lesklý vzhľad, teraz je to trochu mäkšie, opotrebenie je značné vzhľadom k záhyby jeho použitie.Má drobné slzy, ktoré sa nevzťahujú na dizajn.Viac zákrutách, niektoré vŕtanie.

VG = Bankoviek s množstvom nosenie, záhyby, reťaze, malý farebný (môže nedostatok vytlačené časť) a otvorom v strede kvôli záhyby.

G = veľa opotrebovanie ako VG, záhyby, graffiti, rozbitie, môže nedostatok vytlačené časť (bezfarebné), malé diely letenky môžu chýbať.

FR = Zhoršila bankoviek, silné stopy používania, väčšími otvormi, rozbité, chýba tlačené časti.

PR = Veľmi zhoršila, špinavé, rozbité bankoviek a môže chýbať až 25% papiera.

DÔLEŽITÉ Upozornenie: Ak nie je uvedené inak, obrázky, ktoré používame, sú katalógu obrázky, takže položky, ktoré majú byť odoslané nemáme záruku, že je to to isté ako obrázok (pretože mnoho krát viac ako jednu kópiu toho istého článku je k dispozícii).Čo robíme záruka je pomer kvalita/cena podľa trhových cien.V prípade nesúladu medzi obrázkom a popisom, údaje o description bude vždy prednosť v dôsledku vyššie.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty