2X Čakra Crystal Záložku Vintage Kovové Strom Záložky Pre Ženy Študent, Učiteľ Štúdia Vianočný Darček

€4.42 €14.28

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ručné 7 Čakra rozhádzané drahé kamene, robustné, anti-nosenie, eco-friendly.

[7 Čakra Kameňa]Okrúhle korálky zaradenie:číry kremeň, ametyst, farbené lapis lazuli, farbené green jade, tigrie oko, červený achát, červený jaspis.Rozhádzané drahokamy zahrnuté: číry kremeň, ametyst, farbené lapis lazuli, zelená aventurine, topaz, červený achát, červený jaspis.

[Liečivú Energiu Záložku]7 Čakra drahokamy záložku môžu pomôcť ľuďom pokojne a uvoľnene.To tiež pomáha ľuďom sústrediť sa a stal šikovný.Zlepšuje jeden efektivity práce a študijných schopností.Dobré pre štúdium a čítanie.

[Multi-Využíva]Nikdy stratiť prehľad o svoj obľúbený román znovu, keď používate toto štýlové kovové záložku--dobrý pomocník vám pomôže záznam z čítania pokrok, vhodná pre študentov, spisovateľ, čitateľ, a tak ďalej.Oblek pre šperky robiť a dekorácie.

[Perfektné Čítanie Darček]Dať svoje obľúbené čítačky špeciálnu záložku, ktoré budete používať a milovať navždy.S silných stránok vložiť držať svoje miesto v obľúbený román, tento kov záložku robí pekný darček pre každého, kto miluje získanie stratených v dobrej knihy.To je tiež ideálny darček na Vianoce/Deň matiek/Deň otcov/Narodeniny/Svadba/Štúdia/Valentína!

veľkosť:123mm

Materiál:Kov

farba:Multicolor

Obsah Balenia:

2 x knihy značky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty