Vianočné Santa Claus Sviečka Formy 3D Vianočné Ploche Socha Formy Jello Formy Pre Deti Silikónové DIY Ručne vyrábané Mydlo Formy

€9.25 €18.50

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Tvar - Ľudské Obrázok
  • Číslo Modelu - Vianočné Santa Sviečka Plesní
  • Veľkosť - 8.6x9.6cm
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Materiál - Silikónové formy

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Odrážky:

1.Odkryť Slávnosti: S týmito santa silikónové formy, môžete vytvoriť 3D Santa Claus tvar dezerty, ktoré privítajú Vianoce v slávnostnej a zábavný spôsob, ako.

2.DIY Fun: popustite Uzdu svojej tvorivosti a vytvoriť jedinečné dekorácie Santa s týmito silikónové formy!Kompatibilné s voskom, živice, a mnoho ďalších materiálov, odlievanie, tieto formy umožňujú nekonečné možnosti

3.Jednoduché Demold: Vyrobené zo silikónového, tento Santa plesní, má dobrú pružnosť a odolnosť, takže je jednoduché uvoľnenie upečeného tovar bez porušenia ich.To nie je ľahko deformovaný a má vysokú roztrhanie, takže môžete použiť to na dlhú dobu.

4.Široký Aplikácie: Naše Santa silikónové formy sú vyrobené s vysoko kvalitné silikónové zabezpečiť odolnosť a flexibilitu, ideálny pre vytvorenie sadrové ozdoby, sviečky, mydlo, bary, živice a sochy.

5.Dovolenka Lieči: Radosť vašej rodine s roztomilý a chutné maškrty na Deň Vďakyvzdania alebo prekvapiť priateľa, s zábava kolaudačné párty darček možnosť na Vianoce.Šíriť nejakú dovolenku fandiť v tomto roku!

Pridať slávnostný nádych vašej dovolenky pečenie s našimi Vianocami Santa Tortu Formy!Ideálne pre vytvorenie Santa tvare torty alebo sadrové ozdoby.Tento vysoko roztrhanie plesní môže byť prispôsobený s farby, korálky, alebo kamienkami, aby vaše výtvory naozaj jedinečný.Plus, je to skvelý darček voľba pre vaše pečenie nadšenec priateľmi.Priniesť na dovolenku fandiť a pridať atmosféru, aby vaše Vianoce s týmto nádherné formy.

Špecifické o tom, kedy inštitúcií:

Názov Produktu: Santa Silikónové Formy

Materiál: silikón

Typ formy: o 8*9.5 cm/3.1*3.7 v

alebo

Typ B formy: o 8.6*9.6 cm/3.4*3.8 v

alebo

Typ C formy: o 7*11 cm/2.8*4.3 v

Zoznam Produktov:

1*Santa Silikónové Formy

Poznámka :

Prosím, aby 0,5 cm/0.20 v chyby z dôvodu ručné meranie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farbu položky, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty