Psa Pískať Prestať Štekať Zariadenie Psa Medi Tichý Ultrazvukový Školenia Flauta Prestať Štekať pre domáce zvieratá Zvuk Tréner Nástroj

€3.03 €8.91

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Píšťalka
  • Položka Druh - Pes Píšťalky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento vysoko kvalitnej nerezovej ocele tichý psa pískať vysiela ultrazvukové vlny, ktoré nepoškodí vaše šteňa je vypočutí alebo zdravie.Použite ho pre štekanie, posedenie, prijem, a wc školenia - kedykoľvek a kdekoľvek.Plus, výcvik vášho psa s týmto píšťalka je zábavné a obohacujúce skúsenosti pre vás a vaše chlpaté priateľ.

Špecifikácia:

Produkt materiál: ABS + nehrdzavejúcej ocele

Hmotnosť výrobku: jedna čistá hmotnosť 16 g

Veľkosť produktu: 1*1*8 cm/0.39*0.39*3.12 palcov

Balenie zoznam:

Ultrazvukové Psa Pískať*2

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rodinné-Priateľské Vybrať: Toto dvojité psa pískať nastaviť je ideálny pre všetkých členov vašej rodiny.Vyžarujúce ultrazvukové vlny, ktoré nepoškodí váš pes vypočutí alebo zdravie, je to ideálny doplnok na výcvik svoje chlpaté priateľ.Sada obsahuje 2 čierny pes píšťalky, ktoré sú prenosné a ľahko sa používa vonku.

2.Bezpečný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, toto ultrazvukové psa pískať je trvalé nástroj, ktorý je dodávaný s čierna ozdobná šnúrka na uniforme pre pohodlné, vonku použitie.Vlak váš pes bez námahy s jednoduchým ranu a zároveň zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

3.Efektívna Komunikácia: Psy môžu jasne pochopiť a vykonávať pokyny prostredníctvom píšťalka, či je zastavenie štekať, posedenie, prijem, wc školenia, atď.Je to dobré pre psa, výcvik a prepojenie s vaším chlpaté priateľ.

4.Bez námahy Vlak Váš Pes: Uložiť energiu a hlas s našimi ultrazvukové psa pískať.Použiť kedykoľvek, kdekoľvek, bez rušivých ostatných.Zamestnávať tento všestranný nástroj pre každú príležitosť a cvičiť svojho psa s ľahkosťou - bez kriku potrebné.

5.Jedinečný Darček: Či už je to zastavenie štekanie alebo výučby, nové triky, tento súbor prichádza s užívateľskou príručkou a lanko pre jednoduché prispôsobenie frekvencie.Dať psa-milujúci priatelia a rodina sú ideálne pre súčasnosť a nechať ich užívať si zábavu a pocit úspechu prípravy ich mláďatá.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty