Tuya Smart Home Viacerých Zigbee Smart Home control Panel (Ovládací Panel Plastové S Zigbee Brána EÚ Plug

€80.41 €116.54

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Spôsob komunikácie - NFC
  • Názov Značky - FGHGF

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

1. Extrémne výkonné centrálne riadenie zariadenia pre všetky Tuya Zigbeen inteligentné zariadenia a inteligentné scény, ktoré majú inteligentné automatické v Smart Život APLIKÁCIE, ktoré sú spojené s Tuya smart bránou a APLIKÁCIU remote control.

2. Všeobecne kompatibilné s svietidlá, záclony, klimatizačné zariadenia, a všetky ostatné smart home prístroje pre centrálne ovládanie.Konfigurácia Smart Home scény v APLIKÁCII, zapnite režim scény s jedným dotykom na obrazovke.Nie viac času potrebného na otvorenie APLIKÁCIE vyhľadať špecifické zariadenia na spustenie medzi toľkými ty.

3. 4-palcový HD LCD IPS, multi touch screen design,spolu s automatickým svetelný senzor,ktorý sa hodí aj pre moderné inteligentné životný štýl,v stene dizajn je kompatibilný s Európskym štandardom steny skrinky pre jednoduchú inštaláciu v priebehu niekoľkých sekúnd.

4. To je ZigBee smart switch, a tiež je multi-funkčné scény paneli po pripojení s Tuya smart bránou.

5. Kompatibilné s Európskou normou stenu krabice, jednoduchý-inštaláciu na stenu

Tento múr, smart control panel (ovládací panel prijíma platformu Linux, je predovšetkým poskytuje brána funkcie a scénický režim functions.By installingit v stene elektrického poľa na používateľa domov, užívatelia môžu spravovať svoje smart home zariadenia prostredníctvom screen dotknite sa položky alebo mobilnú APLIKÁCIU control.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej.

Napätie:AC 220V

Farba:Biela

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

1 * Smart Control Panel (Ovládací Panel

1 * Káblové Bránou

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Čas nalodenia: Všetky výrobok môžeme doprava sa v 3~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo.O sledovacie číslo update: Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!Alebo môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Všetky recenzie

Príbuzné produkty