Profesionálne 3 V 1 Automatické LCD Digitálny Časovač Zásuvky akvárium Zariadenie Čase Kontroly pre Akvarijné Svetlo Ohrievač, Filter Vodného Čerpadla

€30.50 €46.91

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • type3 - Minimálne 1 Minútu Nastavenia
  • Auto model - 3 Kanály Individuálne Ovládanie
  • 3 Kanál Totoal Max Zaťaženie - 2500W, 16a
  • Druh - ryby
  • ON/OFF Príručka Modelu - 3 kanály, ovládanie munually spolu
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Type1 - 3 V 1 Automatické LCD Digitálny Časovač Zásuvky
  • Názov Značky - ASGIFT
  • Oblek Pre - osvetlenie akvária, Kúrenie, vodné čerpadlo, dávkovacie čerpadlá
  • type4 - 15 Programovateľných Nastavení Na Deň
  • Šírka - Timer Socket
  • Fixure - Clip-On
  • Type2 - Čas Ovládanie Domácich Spotrebičov
  • AC input range - 160V ~ 240V, 50Hz
  • Moc - 320W
  • Konektor typu - EÚ plug
  • Poznámka - Prosím, prečítajte si návod pred použitie.

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

[xlmodel]-[custom]-[41371]

Popis:

S týmto digitálny programovateľný časovač, ktorý má 3 zástrčiek, môžete ovládať vaše akvárium akvarijné osvetlenie, kúrenie, chladič, filter ,vodné čerpadlo, vlna maker, dávkovacie čerpadlo , Alebo iné domáce spotrebiče vyžaduje pravidelné otvárania a zatvárania.

Špecifikácia:

Model: 3 v 1 Digitálny Časovač Zásuvky

Veľkosť: O 18x11x5cm

AC Input Range: 160V ~ 240V,50Hz

Maximálne Zaťaženie: 2500W, 16A

Minimálne nastavenie času: 1 minúta

Max nastavenie času: 168 hodín (7 dní)

Presnosť: 0.3 sekundy

Balík obsahuje:

1X Programovateľný Digitálny Časovač Zásuvky (zašleme štýlu alebo štýl B, v závislosti na našom sklade a vašej krajine plug štandard)

1 x Konektor adaptéra na lokálne použitie (USA/EÚ/AU štandardné ukázal, ako na obrázku nižšie, prosím zanechať správu na nás )

Funkcia:

1, Programy oboch týždenné alebo hodinové pre plnú kontrolu nad vaše akvárium svetlá , vlna tvorcov a dávkovacie čerpadlo.

2, 3 zástrčiek ,Individuálnym ovládaním.

3, do 15 ZAPNUTIE a VYPNUTIE spínače je možné nastaviť.

4, Minimálne 1 minúta nastavenie.

Prevádzkové pokyny:

1, Nastavenie času:

Stlačte a podržte HODINY kľúč.S HODINAMI tlačidlo držal stlačený, TÝŽDEŇ tlačidlo môžete použiť, ak chcete vybrať správny deň), HODINU tlačidlo a vyberte správne hodinu a MIN tlačidlo a vyberte správne minút.

2, Programovanie spínacích merače času:

(1) Stlačte tlačidlo PROG raz nastaviť prvý na čas - uvidíte "1" sa zobrazia na ľavej strane LCD displeja.To znamená, že teraz môžete zadať prvý NA časovač.Stlačte TÝŽDEŇ tlačidlo, ak chcete vybrať požadovaný deň alebo blok dní (Cyklov od pondelka do nedele pre sedem dní, pondelok až piatok, pre päť dní, soboty na nedeľu na dva dni, alebo jeden deň v týždni) , a nastavte hodiny a minúty pomocou HODINU a MIN tlačidlá.

(2) Stlačte tlačidlo CH1-3 tlačidlo, dajte šípku ▶ na pravej strane LCD displeja bod na K1, K2, ALEBO CH3 , vyberte požadovaný plug.

(3) Stlačte tlačidlo PROG na overenie vstupu a presunúť na prvé OFF time - uvidíte "1 OFF" sa zobrazí na ľavej strane LCD displeja.To znamená, že teraz môžete zadať prvé mimo času pomocou Dňa v TÝŽDNI, HODINY a MIN tlačidlá, ako je uvedené vyššie.Stlačte tlačidlo PROG na overenie tejto položke.

(4) Pokračovať stlačením tlačidla "PROG" tlačidlo, a "2 O, 2 VYPNUTIE, 3, 3 VYPNUTIE, ..., 15, 15 OFF" sa zobrazí v dolnom rohu displeja.Pozri kroky (1), (2), a (3) na nastavenie prepínačov čas.

(5) Ak ste nastavili požadované ZAPNUTIE/VYPNUTIE nastavenia, stlačte tlačidlo CLOCK tlačidlo, ak sa chcete vrátiť na zobrazenie na hodiny.Časovač sa teraz pripravený na prevádzku.Môžete skontrolovať nastavenia môžete mať naprogramované stlačením PROG tlačidlo opakovane - jednotlivé nastavenia sa zobrazia na obrazovke.

3, Manuálne prepísať:

Môžete si vybrať trvalé príručka NA trvalé Manuálne VYPNUTIE a AUTOMATICKÉ stlačením Tlačidla ZAPNÚŤ/VYPNÚŤ.V každom režime sa zobrazí na obrazovke.Naprogramovaného nastavenia funguje iba na režim AUTO.

4, Tlačidlo Reset

Na resetovanie jednotky, ako aj čas a naprogramované NA zapnutie/VYPNUTIE nastavenia, Stlačte tlačidlo RESET.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[41370]

O Platbu

1. Akceptujeme Alipay, VISA, Mastercard, Western Union, Qiwi a Bankový Prevod.Všetky platby sú prijímané prostredníctvom zabezpečenia platobného procesora ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

4. Kupujúci je zodpovedný za žiadnu daň, alebo daň vyberať ich krajine.Vzhľadom na Colné Odbavenie dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu.Úprimne dúfam, že sa vám láskavo neberte ďalších vlastných nákladov alebo colné odbavenie ako dôvod pre vrátenie požiadavkou alebo negatívnu spätnú väzbu.

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie adresa)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Značky: LCD Digitálny Časovač

Všetky recenzie

Príbuzné produkty