Bezdrôtové 51 Slúchadlá Inear Jednom Uchu Slúchadlá Mini Slúchadlá Hands-Free Hovoru Stereofónnej Náhlavnej Súpravy Pre Inteligentné Telefóny

€7.87 €11.25

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Ušné Vankúšiky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Bezdrôtové 5.1 Slúchadlá In-ear Jednom Uchu Slúchadlá Mini Slúchadlá Hands-Free Hovoru Stereofónnej Náhlavnej súpravy Pre Inteligentné Telefóny

Popis:

1.30 Hodín Prehrávania: Hrajú vstavaná batéria 300mAh, headset môže byť úplne nabije za 2-3 hodiny.Veľká-kapacita batérie a energeticky úsporné technológie môže zabezpečiť 40 hodín hovorov, 40 hodín prehrávania hudby a 15 dní v pohotovostnom režime.Headset vám umožní urobiť spoľahlivé bezdrôtové prenosy, a jedno nabitie vám umožní robiť svoju prácu, športové, alebo potápanie autom okolo hodiny.

2. Jednotlivé LED Displej: Nie je individuálne LED displej na headset, môžete skontrolovať zostávajúci moc bezdrôtový headset kedykoľvek.Headset je ideálny pre cestovanie, nie je potrebné sa starať o batériu stane mŕtvy.

3. Pohodlné na Nosenie: multi-funkčné tlačidlo headsetu, môžete ovládať spínač, pozastaviť/prehrávať hudbu, odpovedať/zavesiť hovory.Headset je ergonomicky navrhnuté a váži len 10.8 g.Profesionálne over-ear dizajn, dokonale zapadajú, a basy účinok je lepší.Profesionálne a pohodlné, ľahké na nosenie celý deň.

4. Jasné Hovory & Potlačením Hluku: Tento headset eliminuje rušivý hluk cez CVC8.0 funkcia potlačenia hluku, čo vám umožní vychutnať hluku-bezplatné volania v hlučnom prostredí.High-definition sound a kremíka mikrofón technológia vám umožní vychutnať si najjasnejšie hovor.

5. Čo Dostanete: 1*Headset, 1*USB Nabíjací Kábel, 1 Pár Ušných Háčiky, 1 Pár Ušných Čiapky a 1*Manuálne.

Špecifikácie:

verzia: 5.1

Počúvanie čas: 15-40 hodín

Pohotovostný čas: 365 dní

Čas nabíjania: 2-3 hodiny

Skutočné medený krúžok 10 MM reproduktor

Impedancia: 32Ω

Kapacita batérie: 300mAh

Čas hovoru: 15-40 hodín

Spojenie vzdialenosť: bezbariérový 10 metrov

Farba: Čierna

Balenie Zoznam:

1 x Slúchadlá

1*USB Nabíjací Kábel

1 Pár Ušných Háčiky

1 Pár Ušných Čiapky

1*Manuál

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty