36Pcs Diamond Pílou Sharpener Bitov,3 Veľkosti Kameňa Reťazová Píla Reťazová Sharpener Nástroj Pre Reťazové Píly Kameň Šperky Dreva

€9.45 €16.28

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

36Pcs Diamond Pílou Sharpener Bitov,3 Veľkosti Kameňa Reťazová Píla Reťazová Sharpener Nástroj Pre Reťazové Píly Kameň Šperky Dreva

Reťazová píla Sharpener Auta: dostanete 36Pcs v 3 veľkosť 5/32inch, 3/16inch, 7/32inch, 12pcs každej veľkosti, ktoré možno splniť vaše denné použitie a nahradenie potreby.

Materiál: diamant častice na vrtáka sú leštené jemne a rovnomerne, pevný a nie je ľahké na nosenie, na povrchu proti korózii, odolnosť proti opotrebeniu, vysoká tvrdosť, tieto sú špeciálne navrhnuté pre reťazové píly a ocele, s dlhou životnosťou.

Široké použitie: k Dispozícii sú tri veľkosti v našom sade,, ktoré sú vhodné pre rôzne veľkosti.ktoré sú vhodné pre reťazové píly rôznych veľkostí.môže byť tiež použitý pre formy na výrobu a kovového povrchu, leštenie.

Jednoduchá Inštalácia: reťazovú pílu, sharpener je jednoduchá inštalácia, môže sa meniť len dva kroky, tieto vrtákov sú špeciálne navrhnuté pre elektrickú reťazovú pílu, čo je ťažšie a viac opotrebovaniu, takže nebudete musieť meniť často.

Silný Účinok: je To silný ostrenie nástroj s vysokou tvrdosťou diamond pílou, zbaviť nepríjemné strane mlyn, takže si môžete dokončiť brúsenie veci tak rýchlo, ako je.

Farba: Strieborná

Materiál: emery

Obsah Balenia:

2 nastavte x pílou súbor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty