Multifunkčné Ručné Brzdy Bleeder Tester Nastaviť Puzdro, Vákuové Čerpadlo, Auto Automobilový Samostatne Auta Brzdy Bleeder Skrutku Adaptéra

€16.49 €36.66

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Táto brzda bleeder vákuové čerpadlo súprava vám pomôže odstránenie vzduchu z brzdové kvapaliny riadky a vypustite brzdy ľahko.S rozchodom čítať a upraviť tlak, a 6 rôznych adaptérov pre rôzne vozidlá, tento kit funguje na akékoľvek iné vozidlo bez zmätkov.

Špecifikácia:

Názov: brzdový bleeder vákuové čerpadlo súprava

Typ: Emisií Z Motorových Vozidiel Detektor

Systém detekcie: manuálna

Zoznam Produktov:

Brzdy bleeder vákuové čerpadlo súprava x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Optimalizácia Brzdenia Účinnosť a Bezpečnosť: môžete odstrániť vzduch-naplnené kvapaliny z brzdového linky s týmto brzdy bleeder vákuové čerpadlo súprava, ktorá zvyšuje váš brzdný výkon a zabraňuje nehôd.

2.Rýchle Brzdy Krvácanie: Toto vákuové čerpadlo súprava umožňuje krvácať brzdy na vlastnú päsť, bez akýchkoľvek problémov alebo strata času.To je užitočné a spoľahlivý nástroj pre brzdové služby.

3.Presné Nastavenie Tlaku: Táto brzda bleeder kit má vákuum rozchod, ktorý zobrazuje tlak v rozmedzí od 0-30inHg, 0-760mmHg.Môžete nastaviť úroveň tlaku pre optimálne odstránenie vzduchu s touto funkciou.

4.Jednoduchý a Šikovný: Toto vákuum brzdy bleeder stavebnica obsahuje 120ml vypustite nádrž s odnímateľné veko, 4 pripojenie gumové rúrky, púzdro a 6 rôznych adaptérov pre rôzne vozidlá.Pomáha pri obchode a niesť ju ľahko a vysporiadať sa s rôznymi brzdových systémov.

5.Univerzálny Kompatibilita: Bez ohľadu na to, aké vozidlo máte, táto brzda krvácať auta zmestí štandardné brzdové bleeder ventily na osobné automobily, nákladné automobily, snímače, a akékoľvek iné vozidlo, a pomôže vám udržiavať váš rôznych vozidiel s ľahkosťou.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty