Maľované eben, vtáky, kvety, kvety a záložky, duté okenné mreže, kvet, vták záložiek záložky knihy

€18.78

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

【Meno] vyzýva: Maľované eben vtáčí spev kvet záložku

& nbsp;& nbsp; [Pôvodu]: Xianyou, Fujian

【Materiál] vyzýva:Eben (fialová santalového dreva)

& nbsp& nbsp【尺寸] vyzýva:书签尺寸:14.5 * 3 * 0.2 cm & nbsp& nbsp

& nbsp; [Procesu]: ručné leštenie a rezbárstvo

[Upozornenie pre Kupujúcich]: Naše produkty sú v podstate vyrobené z prírodných materiálov, a občas je prirodzené mať rôzne textúry, farby a glossiness. (Pretože sú prírodné wild produktov, tam bude nevyhnutne nedostatky a nedokonalosti , takmer všetky na trhu) nepatrí do pôsobnosti problémy s kvalitou, prosím, buďte opatrní, ak si mysli, a obráťte sa, prosím, zákaznícky servis pred objednávke, ak máte vyššie požiadavky na kvalitu!Veľký počet veľkoobchod, nie je na výber!

& nbsp; [Color Color ] Ako je znázornené na obrázku, všetko, čo vidíte sú fyzické fotografie, ale z rôznych dôvodov, ako sú rôzne monitory, farba vidíte na obrázku môže mať mierne farebný rozdiel s fyzického objektu, prosím fyzický objekt ako štandard;.

【Veľkoobchod description] vyzýva Ponúkame na predaj veľkoobchod celoročne, z prvej ruky dodávateľského závodu, nákladovo efektívne, kontrolu kvality, prísna skríning!Všetky obrázky sú rovnaké dávky z aktuálnych fotografií nedávno vyrobené, snaha o dokonalú kvalitu za predpokladu, kvázi-prirodzené!Úprimný riadenia, žiadny podvod, profesionálny tím pozorný servis, aby zabezpečili, že v budúcnosti starať-free!

【Kontaktné informácie] vyzýva:Pre viac produktov, prosím kontakt, ak chcete pridať nás:18120989908, sú tu nové produkty každý deň, prekvapenie každý deň!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty