Jasné Oka Ceruzky, Puzdro, 2 Priehradky Na Pero Taška Multi-Purpose Teen Transparentné Stacionárne Taška Jasné, Make-Up, Farba Puzdro Kozmetika

€0.62 €0.91

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu - Jasné Oka Ceruzky, Puzdro

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Organizovanie grafických efektov v štýle s náš Sústavy Oka Pero, Ceruzka Prípad.S dvojitým skladovanie a transparentný dizajn, nájsť to, čo chcete na prvý pohľad.Rukoväť môže byť zavesený na pohodlie a má viacúčelové použitie.Ideálny ako na dovolenku, alebo dar k narodeninám.

Materiál: nylon mesh + polyester

Veľkosť produktu: ako na obrázku)

Zoznam:

Jasné Oka Ceruzky, Puzdro x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Viditeľné peračník: S priehľadné oka dizajn, táto ceruzka puzdro umožňuje nájsť to, čo chcete na prvý pohľad.Viac strácať čas hľadaním svoje perá, ceruzky alebo iné drobné predmety.

2.Veľký Priestor: Naše jasné oka ceruzky, puzdro, ktoré sa môže pochváliť dostatok bočné vrecká na drobné predmety a hlavných oddelení, ktoré môže držať 50-80 perá/ceruzky.Meranie 8.86*2.95*3.74 palcov, poskytuje veľkorysý priestor na ukladanie školy alebo na kancelárske potreby.

3.Bez námahy Organizácie: Majte essentials usporiadané a ľahko prístupné pomocou Jasné Oka Ceruzky, Puzdro.Oka materiálu a dve na zips ťahá zabezpečenie trvanlivosti a plynulé uzavretie, zatiaľ čo pohodlné rukoväť môže byť zavesený na prenosnosť.

4.Viacnásobné Použitie: Naše Jasné Oka Ceruzky, Puzdro poskytuje multi-účel skladovania a môže byť využívaná ako univerzálna cestovná taška, kozmetická taška, príslušenstvo taška, alebo dievčenské peračník.

5.Ideálny Darček: Prekvapte svojich blízkych s týmto pohodlným jasné oka ceruzky, puzdro.To robí ideálny darček pre sviatky, narodeniny a podobne.Premyslený darček pre študentov, spisovateľov, umelcov, mládeže, a priateľov, ktorí majú udržať ich papiernictvo organizované.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty