Kvapalina Ryba Návnady Vôňa 3.3 oz Návnady na Ryby Prísady Návnady na Ryby Lákať Atraktant Red Worm Rybárske Vôňa Atraktant Pre Začiatočníkov

€5.90 €8.42

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Magnet Rybolov - no

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis:

Chcete sa rýchlo prilákať ryby a užiť si úspešný rybolov výlet?Vyskúšajte naše ryba návnady kvapalina, vyrobené z prirodzene extrahovaných prvkov, ktoré ryby milujú.Len sprej na vaše návnada alebo návnada a sledovať ryby prísť k vám.Je to praktický darček pre všetkých rybárskych nadšencov, a vhodné na rybolov začiatočníkov príliš.

Funkcie:

Kapacita: 100 ml/3.3 oz

Suroviny: scarlet red worm

Poznámky:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

Červené Ryby Kvapaliny Návnadu*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Fyzická Bezpečnosť Prísady: S prírodnými red worm materiálu a prirodzene extrahovaných prvkov, táto kvapalina ryba návnady vôňa poskytuje bohaté a trvalé vôňa, ktorá priťahuje ryby.To je tiež bezpečné a spoľahlivé.

2.Silné Pokušenie: Ryba nemôže odolať tejto kvapaliny ryby vábivá vôňa.Má vysokú účinnosť enhancer, ktorá z nich robí skus rýchlejšie a častejšie.Táto kvapalina ryba návnady vôňa vám dáva dobré výsledky v sladkej a slanej vode.Má silné pokušenie.

3.Čistý Podozrivý Zápach: Nie viac nudné rybárske výlety.Táto kvapalina ryba návnady vôňa bude vaše rybárske dobrodružstvo úspech.Má jedinečné zloženie, ktoré sa rýchlo priťahuje ryby a robí ich zhromaždiť v skupinách.

4.Nováčik Rybársky Darček: Táto vôňa je potrebné mať pre každý rybár, ktorý chce zvýšiť svoje rybárske úspech.Či už ste začiatočník alebo profesionál, budete milovať pomocou tejto vôni sa na vaše rybárske výlety.To je tiež ideálny rybársky darček pre vašich milovaných ľudí.

5.Čierna Jama Rybárske Príslušenstvo: Naše tekuté ryba návnady vôňa môže zvýšiť vaše rybárske úspech tým, že priťahuje viac rýb na vaše rybárske príslušenstvo.Môžete ho použiť na rôzne rybárske príležitostiach, ako čiernej jamy, rybolov, rybárske jazero, rieka, rybolov, a tak ďalej.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty