1 Ks Roztomilý Tearable Správu Knihy Študent Memo Book Trhať Poznámka Vložiť Mimo Pohodlné Tvorivé Časy N Poznámky Správy Košíka F5Z0

€0.20 €0.33

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Štýl - Memo Podložky
  • Samolepiace Alebo Nie - Áno
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Popis Výrobku:

1. Názov produktu: Roztomilý Tearable Správu Knihy Študent Memo Book

2. Veľkosť produktu: Jedna veľkosť, veľkosť poznámka papier je cca 7x7cm/2.76x2.76 centimetrov.Veľkosť zabalený poznámka: kniha je približne 11.5x8cm/4.53x3.15 palcov.

3. Produkt štýl: Memo Book

4. Produkt farba: oranžová, modrá, zelená, hnedá, žltá, červená, tmavo modrá, 5. Materiál: papier

Vlastnosti produktu:

1. Roztomilý kreslený návrh: Táto poznámka knihu funkcie roztomilé postavičky ako sú medvede a králiky, s jasnými farbami a roztomilý obrázok, takže je veľmi vhodný pre študentov a mladých ľudí, aby používali.Aby vaše správy a poznámky ďalšie zaujímavé a dynamické.

2. Tearable dizajn: Každý poznámka papier prijíma tearable dizajn, ktorý je pohodlné a rýchle odstránenie a vložiť na miestach, ktoré potrebujú pripomienky, ako sú knihy, počítače, alebo obrazovky, aby sa zabezpečilo, že dôležité veci sa nezabúda.

3. Viac Farieb: Táto poznámka kniha obsahuje rôzne vzory a farby poznámka papiera plniť rôzne potreby a preferencie, takže vaše správy osobnejší a oko-lov.

Upozornenie:

1.Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, a skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho obrázka.

2.Vzhľadom na ručné meranie, veľkosť, môžu mať chyby niekoľko cm

Zásielky zahŕňa:

1 ks Memo Book

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

Všetky recenzie

Príbuzné produkty