Skladacie Slúchadlá Cez Ucho Bezdrôtové Slúchadlá S Tlmenia Hluku Over-Ear Slúchadlá S Tf Pamäťovú Kartu Pre Notebook

€12.69 €31.73

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Položka Druh - Ušné Vankúšiky

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Ponorte sa do bohatý zvuk s našimi hluku-poradenské bezdrôtové slúchadlá.Nad ucho dizajn a trvanlivé materiály ponúkajú ideálne pohodlie a trvanlivosť.Vybavený 3,5 mm audio rozhranie a LED svetlá, môžete ľahko pripojiť do vášho zariadenia a zlepšiť váš zážitok z počúvania.Užite si hudby, podcastov a videí bez vonkajšie rozptýlenie.

Špecifikácia:

Názov: Skladacie Slúchadlá Cez Ucho

Materiál: ABS+koženka+elektronických komponentov

Prenos rozsah: 10 M

Nabíjanie metóda: TYP-C

Reproduktora: 40 mm, čierne magnetické

Funkcie: hudba + intelligent control + AUX + svetlo

Použitie: Vhodné pre mobilné telefóny, notebooky, atď.

Balenie Zoznam:

1* Šumu Bezdrôtové Slúchadlá

1* Typ-c nabíjací kábel

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Priestorovo úsporný Dizajn: nechcem obetovať drahých kufor priestor pre slúchadlá.Naše over-ear ľahký a sklopný dizajn šetrí priestor a jednoducho uskladniteľný pri cestovaní.Vykonávať vysoko-kvalitný zvuk s vami vonku bez extra hromadne.

2.Odolnosť & Komfort: S výnimočnú odolnosť a dlhá životnosť materiálu, tieto skladacie slúchadlá cez ucho môže odolávať vode a potu za rozšírené používanie.Užite si nerušený hudby, či už v práci, na cestách, alebo relaxáciu.

3.Enhanced Audio Jasnosť: Pozdvihnúť váš zážitok z počúvania hudby s našimi skladacie slúchadlá cez ucho.S vysoko výkonné lítiové batérie, vychutnať si dlhý čas prehrávania až 10 hodín.

4.Rozšírené Pripojenie: Pozdvihnúť svoj zážitok z hudby na inú úroveň s našimi Skladacie Slúchadlá Cez Ucho.Pripravte sa na ponorte sa do sveta bohatých, krištáľovo čistý a pôsobivý zvuk kvality so stereo surround zvuk.

5.Pohodlné a Módne: Pridať niektoré osobnosti hudby s týmito skladacie slúchadlá cez ucho.LED svetlá môžete prepínať medzi rôznymi farbami, zatiaľ čo mäkké a pohodlné koženka materiálu zaisťuje žiadne nepohodlie alebo tlaku.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty