Vianočné Tému Kovové Záložky Kawaii Prívesok Knihy Značky Celkové Počty Strán Označiť Knihu Príslušenstvo Školy Kancelárske Potreby

€0.55 €0.85

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Druh - záložku
  • type3 - Kreatívne darčeky záložky
  • type5 - Školy Kancelárske Potreby
  • Type1 - Kovové Záložky
  • Type2 - Prívesok Záložky
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • type4 - kniha príslušenstvo
  • Materiál - Zliatiny

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Špecifikácie Produktu:

Materiál: Kov

Veľkosť: Dĺžka 15 cm

Farba: ako na obrázku)

Vlastnosti Produktu:

1. Unikátne Vianočné téma: Každý Vianočný záložku je inšpirovaný jedinečný Vianočný motív, ako roztomilý snehuliaci, teplé Vianočné stromčeky, očarujúce Vianočné girlandy, a ďalšie.Tieto jedinečné vzory sa pridať špeciálnu atmosféru, aby vaše Vianoce a aby váš zážitok z čítania príjemnejšie.

2. Vysoko kvalitné materiály a prevedenie: používame vysoko kvalitné papier a tlačové technológie, aby zabezpečili, že každý Vianočný záložku má vynikajúcu kvalitu a starostlivé remeselné spracovanie.To znamená, že môžete použiť tieto záložky na dlhú dobu bez obáv z nich sú poškodené alebo opotrebované.

3. Účelnosť a estetika: Tieto Vianoce záložky nie sú len dekorácia, sú aj praktické nástroje.Každú záložku je dostatočne dlhá, ľahko klip na stránky knihy, takže môžete rýchlo zistiť, kde ste prestali pri čítaní.Okrem toho ich estetický dizajn tiež robí štýlový doplnok, ktorý môžete pridať štýlový dotyk na svojich kníh.

4. Perfektné Vianočné Darčeky: Tieto Vianoce záložky sú ideálny Vianočný darček výber.Či už je to rodina, priatelia alebo kolegovia, môžete odovzdať vašu starostlivosť a požehnanie pre ne.Nie len môžu byť použité pre čítanie, ale môžu byť tiež umiestnený ako dekorácie na stoly alebo police pridať príjemnej atmosfére festivalu.Či už ako samostatný darček, alebo ako doplnok na iné darčeky, tieto Vianoce záložky sa stane obľúbený darček pre účastníka.

Poznámka:

1. Prosím, aby rozdiel 1-3 cm z dôvodu ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!

2. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázky nemusí odrážať realitu položky

Balenie obsahuje:

1* Vianočné záložku

Všetky recenzie

Príbuzné produkty