Vianočné Santa Claus Notebook Vintage Štýl Zložení Notebooku A5 PU Kožené Vestník Veselé Vianoce Notebook Pre Študentov

€4.58 €8.33

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Farba: Vybrať

Pridať do zoznamu prianí

Tento ročník Santa poznámkový blok je plný retro atmosféru, remeselnícky spoľahlivé materiály.Kompaktný a prenosný - je ideálny pre splnenie rôznych potrieb.Praktické a vintage Vianočný darček!

Špecifikácia:

Materiál: koža+papier

Veľkosť: vyrazili 21,5*14.5 cm/8.4*5.7 v

Balenie Zoznam

Vianočné Časopisoch Santa X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nádherné Vianočné Prekvapenie: pripravte sa byť prekvapení s týmto nádherne navrhnutý notebook hrajú Vianočné obalový dizajn, ktorý dáva notebook tajomný pocit.Slávnostné retro atmosféru a krásne prvky, nechá vás v úžase, takže je ideálny prázdninový darček pre seba, alebo niekto milovaný.

2.Spoľahlivé písanie spoločník: Remeselnícky s PU kožené pokrytie a kvalitné papier, to Vianoce, Santa Claus notebook zabezpečuje odolné a nepremokavé použitie.Jeho zaoblené hrany a jemné spracovanie zaručujú pohodlné a bezpečné písanie skúsenosti.

3.Cestovanie-priateľský notebook: tieto vianoce santa claus notebook je kompaktné a prenosné, s rozmermi cca. 8.4 x 5.7 cm (A5 veľkosť).Môžete ľahko nosiť okolo, dal ho v taške, batohu atď.a zapisovať svoje myšlienky a nápady, nech ste kdekoľvek.

4.Kreatívny Dizajn: Každý Vianočný Santa Claus notebook má zhruba 100 listov s vysokou kvalitou papiera, kompletný s slávnostné kryt.Trvanlivé PU kožené vám umožňuje jednoducho vykonávať svoj notebook, nech ste kdekoľvek, a s množstvom stránok, ak chcete písať a kresliť, to môže splniť všetky vaše kreatívne a organizačné potreby.

5.Skvelý Darček: tieto vianoce santa claus notebook je ideálny darček pre priateľa, ktorý má rád písať.On bude ohromený jeho dielo, ako napĺňa stránky s jeho myšlienkami a nápadmi.Či je pre jeho narodeniny, sviatky, výročia, oslavy a tak ďalej, tento notebook bude ho mať príjemnú náladu a inšpirovať jeho tvorivosti.

Všetky recenzie

Príbuzné produkty